LG maakt van haar Optimus Android-telefoon een prepaid

LG heeft laten weten dat het samen met provider Vodafone haar Optimus GT540 Android-smartphone als prepaid-telefoon gaat verkopen. De smartphone met Android 1.6 zal 129.99 euro gaan kosten en alleen in een prepaid-pakket met Vodafone beschikbaar zijn.

LG GT540

Producent LG is eindelijk begonnen met het verschepen van haar tweede Android-telefoon in Nederland. Niet minder dan een half jaar geleden wist de fabrikant het toestel officieel aan te kondigen en in die periode lijkt er veel gebeurt te zijn bij de fabrikant. Zo heeft LG haar Android-lijn hernoemd naar Optimus waar ook andere smartphones onder zullen vallen. De Optimus-lijn zal bestaan uit smartphones en tablets op verschillende platformen, te beginnen met Android. LG noemt de lijn het resultaat van veel onderzoek onder consumenten en is er op die manier achter gekomen dat de toestellen in de lijn vooral om gebruiksvriendelijkheid en snelheid moeten draaien. Met deze factoren hoog in het vaandel zullen er dit jaar ongeveer 10 Optimus-toestellen komen, waarvan de eerste twee al aangekondigd zijn.

De Optimus GT540 zal binnenkort bij de provider Vodafone beschikbaar zijn in een prepaid-pakket, zo laat LG weten. Het pakket zal 129.99 euro gaan kosten en daarbij zal standaard al 1GB aan data in zitten. Voor 9.95 per maand kan een klant van Vodafone een databundel afsluiten op zijn prepaid-sim waarmee je tegen een Fair Use Policy kunt internetten op de telefoon. Het toestel zal Android 1.6 mee gaan krijgen als besturingssysteem zodat ook gratis genavigeerd kan worden met de telefoon. Verder zit er een 3-megapixelcamera op het toestel en kan het geheugen uitgebreid worden met een micro-SD kaart. Het toestel zal volgens LG alleen verkrijgbaar zijn in gelimiteerde oplage bij de Vodafone-winkels, Belcompany, T for Telecom, The Phone House en Kijkshop. De LG Optimus Android is er in wit, roze en zilver.

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters