LG maakt van haar Optimus Android-telefoon een prepaid

LG heeft laten weten dat het samen met provider Vodafone haar Optimus GT540 Android-smartphone als prepaid-telefoon gaat verkopen. De smartphone met Android 1.6 zal 129.99 euro gaan kosten en alleen in een prepaid-pakket met Vodafone beschikbaar zijn.

LG GT540

Producent LG is eindelijk begonnen met het verschepen van haar tweede Android-telefoon in Nederland. Niet minder dan een half jaar geleden wist de fabrikant het toestel officieel aan te kondigen en in die periode lijkt er veel gebeurt te zijn bij de fabrikant. Zo heeft LG haar Android-lijn hernoemd naar Optimus waar ook andere smartphones onder zullen vallen. De Optimus-lijn zal bestaan uit smartphones en tablets op verschillende platformen, te beginnen met Android. LG noemt de lijn het resultaat van veel onderzoek onder consumenten en is er op die manier achter gekomen dat de toestellen in de lijn vooral om gebruiksvriendelijkheid en snelheid moeten draaien. Met deze factoren hoog in het vaandel zullen er dit jaar ongeveer 10 Optimus-toestellen komen, waarvan de eerste twee al aangekondigd zijn.

De Optimus GT540 zal binnenkort bij de provider Vodafone beschikbaar zijn in een prepaid-pakket, zo laat LG weten. Het pakket zal 129.99 euro gaan kosten en daarbij zal standaard al 1GB aan data in zitten. Voor 9.95 per maand kan een klant van Vodafone een databundel afsluiten op zijn prepaid-sim waarmee je tegen een Fair Use Policy kunt internetten op de telefoon. Het toestel zal Android 1.6 mee gaan krijgen als besturingssysteem zodat ook gratis genavigeerd kan worden met de telefoon. Verder zit er een 3-megapixelcamera op het toestel en kan het geheugen uitgebreid worden met een micro-SD kaart. Het toestel zal volgens LG alleen verkrijgbaar zijn in gelimiteerde oplage bij de Vodafone-winkels, Belcompany, T for Telecom, The Phone House en Kijkshop. De LG Optimus Android is er in wit, roze en zilver.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters