LG maakt van haar Optimus Android-telefoon een prepaid

LG heeft laten weten dat het samen met provider Vodafone haar Optimus GT540 Android-smartphone als prepaid-telefoon gaat verkopen. De smartphone met Android 1.6 zal 129.99 euro gaan kosten en alleen in een prepaid-pakket met Vodafone beschikbaar zijn.

LG GT540

Producent LG is eindelijk begonnen met het verschepen van haar tweede Android-telefoon in Nederland. Niet minder dan een half jaar geleden wist de fabrikant het toestel officieel aan te kondigen en in die periode lijkt er veel gebeurt te zijn bij de fabrikant. Zo heeft LG haar Android-lijn hernoemd naar Optimus waar ook andere smartphones onder zullen vallen. De Optimus-lijn zal bestaan uit smartphones en tablets op verschillende platformen, te beginnen met Android. LG noemt de lijn het resultaat van veel onderzoek onder consumenten en is er op die manier achter gekomen dat de toestellen in de lijn vooral om gebruiksvriendelijkheid en snelheid moeten draaien. Met deze factoren hoog in het vaandel zullen er dit jaar ongeveer 10 Optimus-toestellen komen, waarvan de eerste twee al aangekondigd zijn.

De Optimus GT540 zal binnenkort bij de provider Vodafone beschikbaar zijn in een prepaid-pakket, zo laat LG weten. Het pakket zal 129.99 euro gaan kosten en daarbij zal standaard al 1GB aan data in zitten. Voor 9.95 per maand kan een klant van Vodafone een databundel afsluiten op zijn prepaid-sim waarmee je tegen een Fair Use Policy kunt internetten op de telefoon. Het toestel zal Android 1.6 mee gaan krijgen als besturingssysteem zodat ook gratis genavigeerd kan worden met de telefoon. Verder zit er een 3-megapixelcamera op het toestel en kan het geheugen uitgebreid worden met een micro-SD kaart. Het toestel zal volgens LG alleen verkrijgbaar zijn in gelimiteerde oplage bij de Vodafone-winkels, Belcompany, T for Telecom, The Phone House en Kijkshop. De LG Optimus Android is er in wit, roze en zilver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters