LG maakt voor modemerk Versace de Unique

Modemerk Versace heeft haar eigen telefoon aangekondigd die de Unique gaat heten. Het toestel is ontwikkeld door Modelabs en geproduceerd door LG.

Versace Unique

Het modemerk Versace heeft een exclusief toestel aangekondigd dat zowel in het paars als in het zwart de markt op zal gaan komen. De Unique moet een directe concurrent gaan worden van Nokia’s Vertu lijn. De Unique is ontwikkeld door ModeLabs, een fabrikant die ook voor andere modemerken telefoons heeft laten produceren. Het toestel wordt door LG gemaakt en heeft dan ook de meeste technologie van deze producent mee gekregen. Zo zit er een 5-megapixelcamera in het toestel en Dolby Mobile geluid. Ook het 3-inch touchscreen is noemenswaardig en uiteraard mag de UMTS-verbinding niet ontbreken. De interface van het toestel is helemaal toegespitst op het merk en het thema zou dan ook stijl zijn.

Versace heeft geen prijzen bekend gemaakt van de Unique maar de telefoon moet vanaf volgende maand in exclusieve winkels te koop zijn in het paars en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. rolo -

    Pfff wanneer stoppen ze eens een keer met het maken van dit soort afgrijselijke creaties voor de "modebewuste" telefoongebruiker ? What's next ? Een elektrische tandenborstel van Versace?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters