LG Mobile toont winnaars van ontwerpwedstrijd

LG Mobile heeft de winnaars van haar ontwerpwedstrijd beloond met een prototype. Deze winnaars zijn allemaal verzameld in een show waarbij LG laat zien dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

Een tijd terug heeft LG een ontwerpwedstrijd uitgeroepen voor mobiele telefoons. Hierbij wou de producent graag nieuwe ideeën zien en dat gepaard met strakke nieuwe vormgeving. Inmiddels is de wedstrijd afgelopen en heeft LG een paar winnaars benoemt in verschillende categorieën. Voor de winnaars heeft LG een prototype gemaakt van hun ontwerp en die zijn nog even bij elkaar zijn gehouden voor een tentoonstelling in Tokyo. De ontwerpers hebben erg hun best gedaan op het uiterlijk en daaruit zijn erg mooie toestellen naar buiten gekomen. Een mooi voorbeeld is de onderstaande “Planet Phone” waarvan de bovenkant een scherm is. Dit is dan ook gelijk de uiteindelijke winnaar van de wedstrijd geworden. De prototypes werken allemaal jammer genoeg niet en je hoeft ze dus niet volgend jaar in de winkels te verwachten.

Volgens LG zijn het allemaal studiemodellen en wou de fabrikant graag ontdekken hoe andere ontwerpers over telefoons denken.

lg_planetphone_500 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters