LG op de TeleVisie beurs, GD900 en mega-Arena

All About Phones was aanwezig op de TeleVisie beurs en de laatste producent die we daar aandeden was LG. Tot onze verbazing vonden we hier niet alleen gewone toestellen, maar ook een LG Arena van ongeveer 2 meter hoog.

LG KM900 Arena mega TeleVisie

Trouwe lezers weten uit eerdere berichten van vandaag wel dat All About Phones gisteren de TeleVisie beurs bezocht heeft, waar we ook de stand van LG eens aandachtig bekeken hebben. Veel nieuwe informatie was er niet te vinden, maar we konden wel even met de LG GD900 spelen en er was een gigantische, werkende versie van de LG KM900 Arena te vinden op de stand. Deze versie was naar schatting zo’n 2 meter hoog en komt daarmee nog niet in de buurt van het record van 4,5 meter, maar het was toch een leuke ervaring om eens met een telefoon van 2 meter te spelen. Natuurlijk zal het toestel niet in de winkels terecht komen, maar hier zijn toch wat foto’s ervan. Voor de vergelijking hebben we hem ook even naast onze kleine LG Arena gehouden, waaruit naar voren kwam dat een toets op de grote versie ongeveer even groot is als de kleine versie. Een stylus is dus zeker niet nodig.

LG KM900 Arena mega TeleVisie

 

Cookies, ook de Renoir was volop aanwezig, maar dat was natuurlijk niet wat wij wilden zien. Ook de KM900 Arena waarvan we binnenkort een review zullen publiceren was er volop, ook in het klein, maar aangezien wij dat toestel zelf al meegebracht hadden naar de TeleVisie beurs was ook dat niet waar we op uit waren. Wat ons wel interesseerde, was dat de LG GD900 te bezichtigen was. In Barcelona maakten we al even kennis met dat toestel, maar alleen achter glas en streng beveiligd. Nu was hij wel gewoon beschikbaar om even mee te spelen, hier dus even onze eerste ervaringen en wat foto’s van dit unieke model. Zoals we ook bij de Arena al tegenkwamen, is de S-Class interface erg mooi en werkt deze erg prettig, maar daarover binnenkort meer in onze review van de LG Arena. Het toestel ziet er in dichtgeschoven staat al erg mooi uit, maar toen we het ding openschoven ontdekten we pas de echte schoonheid van dit pareltje. Het toetsenbord is echt doorzichtig en voelt goed aan, zeker niet breekbaar zoals veel gespeculeerd is op internet. Veel tijd hadden we niet met de GD900, dus veel meer kunnen we niet vertellen, maar we kijken er naar uit om een model te ontvangen om te reviewen.

LG GD900 Crystal TeleVisie

 

LG GD900 Crystal TeleVisie

 

LG GD900 Crystal TeleVisie

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters