LG opent applicatiewinkel in 23 landen

LG heeft vandaag een eigen applicatiewinkel gelanceerd in 23 landen. De winkel verkoopt applicaties voor meerdere besturingssystemen, maar is voorlopig nog niet in Nederland beschikbaar.

De afgelopen twee jaar zagen we al applilcatieswinkels van Nokia, Sony Ericsson en Samsung en hoewel echte successen uitbleven, gaat LG het nu ook proberen. De winkel heet enigszins inspiratieloos ‘LG Application Store’ en is aanvankelijk in 23 landen verkrijgbaar, waaronder zich geen enkel Europees land bevindt. De eerste Europese landen zullen voor het eind van dit jaar komen, maar ook dan zal Nederlandse ondersteuning voor de winkel uitblijven.

De winkel van LG, die overigens nog in bèta fase is, trapt af met zo’n 3000 applicaties voor verschillende platformen. De winkel ondersteunt zowel smartphones als feature-phones en is zowel op de PC als via je telefoon beschikbaar. Aan het einde van dit jaar wil LG haar winkel gevuld hebben met meer dan 4000 applicaties en staat onder andere een release in Groot Brittanië, Duitsland en Frankrijk op het programma. Mocht je alvast een kijkje willen nemen in de winkel, dan kun je hier terecht.

LG Application Store screenshot

 

Bron: i4u

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters