LG opent nieuw kantoor in Amstelveen

LG heeft zijn nieuwe kantoor feestelijk geopend. De directeur van LG Benelux was aanwezig bij de opening en daarnaast mocht ook de burgemeester van Amstelveen een woordje doen tijdens de feestelijke opening.

LG kantoor openening

LG heeft in Amstelveen haar sales en marketingafdeling ondergebracht in een nieuw pand. Het nieuwe kantoor is bedoeld voor de de Benelux-organisatie van LG Electronics en is een direct gevolg van de groeispurt die LG momenteel wereldwijd doormaakt. Daar waar andere bedrijven hun winst en omzet zien afnemen door de economische teruggang, ziet LG juist haar winst, omzet en afzet nog steeds door groeien. Aangezien het oude kantoor in Almere te klein geworden was voor het Benelux-team, werd het tijd voor een nieuw kantoor in Amstelveen.

COO Björn Berg-Andersen van LG geeft het als volgt weer: “We zijn gegroeid van 110 naar 160 man, en daardoor werd het andere kantoor gewoon te klein. Benelux doet het nog steeds erg goed binnen LG en die groei willen we vasthouden door extra mensen aan te trekken die dit nieuwe pand mogen betrekken.” Het pand werd geopend door de Benelux-president van LG Kim die door een schuif in te drukken officieel het pand voor geopend verklaarde. Vooraf wist de burgemeester van Amstelveen nog te melden dat hij verheugd is dat een groot bedrijf als LG zich heeft gevestigd in zijn gemeente. Na een beatbox-sessie mocht Kim dan eindelijk het kantoor onthullen en de bijbehorende showroom officieel voor geopend verklaren.

In de showroom heeft LG voortaan al haar nieuwe producten staan die ook volgende week tijdens de dealershow tentoongesteld zullen gaan worden. In de showroom konden we onder anderen de LG BL20 in verschillende kleurtjes vinden en de LG GW300 was ook goed vertegenwoordig waarover later meer. Tijdens het praatje van de Benelux-directeur heeft LG de target uitgesproken om in 2013 de grootste fabrikant voor consumentenelectronica en mobiele telefoons te worden. Hoe de producent dit wil gaan bewerkstelligen is nog niet geheel duidelijk maar zeker is wel dat de producent de beleving bij de consument wil gaan vergroten voor haar producten.

Burgemeester Amstelveen

 

BeatBoxer

 

Benelux-president van LG Kim

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters