LG Optimus 2X Speed krijgt nog deze maand Android 2.3 – Update

De LG Optimus 2X Speed is nog net met Android Froyo in de winkels terechtgekomen, met de melding dat een update aanstaande was. Die update lijkt nu inderdaad nog deze maand te komen.

LG Optimus 2X Speed hoofdfoto

Volgens Android World leert navraag bij de klantenservice door verschillende forumleden van xda-developers dat de Optimus 2X Speed nog deze maand de update gaat krijgen. Volgens de Deense klantenservice van LG gebeurt dat op 18 april. De Nederlandse klantenservice sluit zich aan bij april, maar noemt geen exacte datum.

Het noemen van een exacte datum is overigens ook lastig, omdat de update voordat hij live gaat eerst door Google gekeurd moet worden, en het niet te zeggen is hoe lang dat duurt. Dus tenzij dat al gebeurd is en LG de update om een of andere rare reden achterhoudt, lijkt het erop dat de exacte datum die de Denen noemen niet erg betrouwbaar is.

Update op 5/4/2011 om 16:40 uur:

LG Nederland heeft inmiddels bij monde van Guido Hoogvorst gereageerd op de geruchten van Android 2.3 voor de Optimus 2X Speed. Volgens Hoogvorst zal de smartphone ergens rond de zomer de update krijgen en niet al deze maand. De volledige reactie van LG kan hieronder nagelezen worden.

“Het klopt dat LG hard bezig is om de update naar Android 2.3 door te voeren, al zijn we wat voorzichtiger in het noemen van een update datum. Eerst krijgt de Optimus One Gingerbread en deze zomer zal ook de Optimus 2x Speed volgen.”

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters