LG Optimus 2X Speed krijgt nog deze maand Android 2.3 – Update

De LG Optimus 2X Speed is nog net met Android Froyo in de winkels terechtgekomen, met de melding dat een update aanstaande was. Die update lijkt nu inderdaad nog deze maand te komen.

LG Optimus 2X Speed hoofdfoto

Volgens Android World leert navraag bij de klantenservice door verschillende forumleden van xda-developers dat de Optimus 2X Speed nog deze maand de update gaat krijgen. Volgens de Deense klantenservice van LG gebeurt dat op 18 april. De Nederlandse klantenservice sluit zich aan bij april, maar noemt geen exacte datum.

Het noemen van een exacte datum is overigens ook lastig, omdat de update voordat hij live gaat eerst door Google gekeurd moet worden, en het niet te zeggen is hoe lang dat duurt. Dus tenzij dat al gebeurd is en LG de update om een of andere rare reden achterhoudt, lijkt het erop dat de exacte datum die de Denen noemen niet erg betrouwbaar is.

Update op 5/4/2011 om 16:40 uur:

LG Nederland heeft inmiddels bij monde van Guido Hoogvorst gereageerd op de geruchten van Android 2.3 voor de Optimus 2X Speed. Volgens Hoogvorst zal de smartphone ergens rond de zomer de update krijgen en niet al deze maand. De volledige reactie van LG kan hieronder nagelezen worden.

“Het klopt dat LG hard bezig is om de update naar Android 2.3 door te voeren, al zijn we wat voorzichtiger in het noemen van een update datum. Eerst krijgt de Optimus One Gingerbread en deze zomer zal ook de Optimus 2x Speed volgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Traveller_NL -

  LG Optimus 2X Speed Gingerbread-update beschikbaar

  [url=http://www.androidworld.nl/105115/lg-optimus-2x-speed-gingerbread-update-beschikbaar/][/url]

 2. Traveller_NL -

  Tjonge… Ik voel me zo belazerd door LG…
  LG verkondigde dat ze begin november 2011 nu écht met de android update waren begonnen. Het is nu bijna kerstmis en ik heb nog steeds nada. Zegt doodleuk dat ik de laatse software versie heb. Android 2.2.2. !!!!:(:(:(:(:(

 3. etienne kramer -

  Hardwarematig kan er geen toestel tippen aan de LG X2 het is inderdaad gewoon de toedracht van froyo 2.2.2. Het is natuurlijk geen goede reclame voor LG ze laten compleet niks van zich horen, op wat wazige beloftes nagelaten. Ik begrijp LG dan ook niet want je wilt toch een topproduct neerzetten waar van verwacht worst dat het ook vloeiend en soepel loopt. Nou op froyo is dit gewoon onmogelijk. Dus veel mensen zullen kunnen gaan overwegen om naar een ander over te stappen. Maar ja wil je wel zonder Tegra in je PPC ? Kan ook niet wachten op Tegra 3 hoop wel dat dit topmodel meteen de topsoftware aan boord heeft. iets wat de verkoopcijfers zeker ten goede zal komen denk ik dan maar, en eindelijk tevreden klanten toch.

 4. Kenneth Gowricharn -

  Ik heb sinds 3 maanden deze telefoon.

  Een werelds toestel, lekker snel,mooie foto's.

  De batterij gaat bij mij maar 3 uur mee bij volledig gebruik : 3 x social media programma's 1x whatsapp 1x google maps (GPS gebruik) en ik luister mijn trein reis 2 uur muziek. Dus ja ik stress me batterij goed.

  Het was alleen wachten op de beloofde update naar Ginger Bread Android 2.3 nu eind juli nog steeds geen update, via twitter kreeg ik het volgende:

  LG_WEBCARE_NL LG WEBCARE NL
  @
  @19kenneth79 Op dit moment rollen we de GB upgrade voor Optimus One uit, in september verwachten we die voor de P990 O2X.

  Dus niet eens een betere 2.4 waar over gespeculeerd werd. Zware teleur stelling, maar het toestel zelf is heel chill.

 5. narfius -

  :(:( niet normaal had als 1 van de eersten de optimus 2x….zeer hoge verwachtingen. had altijd samsung!!!!! SPIJT….ja van het wachten:S:S kom op lg do your thing. RESPECT the hard

 6. LG optimus 2x -

  Dacht een toestel hebben genomen met abo verlenging waar een android 2.3 op zit. Blijkt niet zo te zijn en dan moet ik nog eens 3 maanden langer wachten 🙁 Dit sucks van LG, misschien toch maar weer overstappen op Samsung galaxy s2 🙂

  1. gwystyl2 -

   Ik zou me niet te blind staren op dat versienummertje hoor. De beleving van het OS en bijna alle programma's die je gebruikt zal echt niet veranderen.

   Zichtbare veranderingen zijn volgens mij een donker thema en iets anders ingedeelde menu's. Onderhuids zijn natuurlijk wat meer veranderingen, maar noem eens een functie waar je echt niet zonder kan de komende maand (of twee)?

 7. smoking -

  van mij mag die update snel komen. andere zoals htc en samsung die brengen hem ook al uit. waarom in de zomer. dat duur langer dan 2 maanden. :S:S:S:S:S
  tegenvaller van LG. en waarom optimus one wel dan kan optimus 2x ook toch. :Y:Y:Y:Y

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters