LG Optimus 2X Speed krijgt nog deze maand Android 2.3 – Update

De LG Optimus 2X Speed is nog net met Android Froyo in de winkels terechtgekomen, met de melding dat een update aanstaande was. Die update lijkt nu inderdaad nog deze maand te komen.

LG Optimus 2X Speed hoofdfoto

Volgens Android World leert navraag bij de klantenservice door verschillende forumleden van xda-developers dat de Optimus 2X Speed nog deze maand de update gaat krijgen. Volgens de Deense klantenservice van LG gebeurt dat op 18 april. De Nederlandse klantenservice sluit zich aan bij april, maar noemt geen exacte datum.

Het noemen van een exacte datum is overigens ook lastig, omdat de update voordat hij live gaat eerst door Google gekeurd moet worden, en het niet te zeggen is hoe lang dat duurt. Dus tenzij dat al gebeurd is en LG de update om een of andere rare reden achterhoudt, lijkt het erop dat de exacte datum die de Denen noemen niet erg betrouwbaar is.

Update op 5/4/2011 om 16:40 uur:

LG Nederland heeft inmiddels bij monde van Guido Hoogvorst gereageerd op de geruchten van Android 2.3 voor de Optimus 2X Speed. Volgens Hoogvorst zal de smartphone ergens rond de zomer de update krijgen en niet al deze maand. De volledige reactie van LG kan hieronder nagelezen worden.

“Het klopt dat LG hard bezig is om de update naar Android 2.3 door te voeren, al zijn we wat voorzichtiger in het noemen van een update datum. Eerst krijgt de Optimus One Gingerbread en deze zomer zal ook de Optimus 2x Speed volgen.”

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters