LG Optimus 2X Speed krijgt update

De LG Optimus 2X Speed krijgt een update, die een bug moet verhelpen. Bij sommige eigenaren van het toestel blijft het ding maar rebooten. Dat moet na installatie van de update afgelopen zijn.

LG Optimus 2X Speed piano

Het is bij sommige 2X-telefoons schering en inslag dat het toestel compleet willekeurig opnieuw wordt opgestart en afgesloten. LG heeft vastgesteld dat het probleem zich vooral voordoet als het apparaat oplaadt, als de powerknop wordt ingedurkt of als de telefoon in standby modus staat. Dus eigenlijk erg vaak. Het probleem zou zich vooral voordoen bij de eerste ‘batch’ van de telefoons.

De Koreaanse telefoonfabrikant heeft tegen Engadget bevestigd dat de telefoons een update krijgen. Zowel in Europa als in de VS wordt die deze week uitgerold. Europa heeft bij dit proces een lichte voorsprong.

De update zal in de meeste gevallen over the air op de telefoon zelf binenkomen. Of dat zo gebeurt, hangt wel af van de telco en het land waar de Optimus 2X Speed-bezitter zich bevindt.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. mike -

  uhm bij mij blijft hij rebooten en dan heb ik eigenlijk een specifiekere vraag want ik heb mijn 2x speeds al es laten vallen op me werk want ik was werk in een fabriek waar hij 4 a 5 meter naar beneden is gevallen MAAR weinig schade alleen glas is gebarstenm dus ik weet namelijk niet of ik dan nog wel een nieuwe krijg of dat dat ze em om willen ruilen ??!! verder heb ik best geduld tot die update er is ,,niet eecht een probleem maar dan zou ik in mijn geval em tog liever omruilen ! wie kan dus mijn vraag beantwoorden ? ik zou het erg fijn vinden. groetjes mike 🙂

  1. Dominick -

   Als je hem verzekerd hebt dan ruilen ze hem gewoon om, als je hem niet verzekerd hebt kun je het waarschijnlijk vergeten. Als je geluk hebt zetten ze er nieuwe software op, maar waarschijnlijk komen ze met een verhaal dat het opnieuw opstarten komt door de val (wat overigens in principe mogelijk is).

 2. Jant -

  Ik heb er af en toe ook last van LG wilde hem direct omruilen geen probleem maar ik hen toch even gewacht je hebt toch een jaar die vip service. Maar al met al vind ik het toestel toch een topper…. Heb alle merken gehad en allemaal hebben ze wel wat. Maar de service van LG vind ik tot nu toe de beste… Ik ben erg blij met de LG 2x en wacht geduldig af op android 2.3. Gewoon ff geduld mensen we willen toch dat het wel gelijk goed gaat… Nogmaals ik vind het een topper, alleen hoop ik dat na een tijdje de batterij wat langer meegaat want een hele dag haal ik net niet. Maar ook batterijen hebben ff tijd nodig voor ze helemaal optimaal werken. Meestal plus/min een maand of twee na gebruik zijn ze op volle kracht….. Ik vind dat LG echt een goede weg is ingeslagen…. groet Jan

 3. smoking -

  van mij mag LG een keer opschieten duurt erg lang alemaal. net als andriod 2.3 die er nog niet is 🙁
  terwijl het wel beloofd is. :S

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters