LG Optimus 3D gespot in Barcelona

Het Mobile World Congeress begint officieel maandag pas, maar sommige producenten nemen het niet zo nauw met het geheimhouden van hun producten. Zo stuurde LG alvast wat dames erop uit met de Optimus 3D die maandag aangekondigd wordt.

LG Optimus 3D promobabes

Ieder jaar is er wel een producent die op het Mobile World Congress al twee dagen van tevoren grote reclameborden voor haar onaangekondigde toestellen ophangt. Dit jaar zijn die nog niet gespot, maar is er wel een producent die alvast een aantal leuke dames uitrustte met een onaangekondigde telefoon. Het gaat om de LG Optimus 3D, die vanmiddag al gespot werd in de handen van een promoteam.

Veel informatie over het toestel kwam daarmee niet tevoorschijn, maar in combinatie met een reclamespotje dat zich eerder vandaag openbaarde, hebben we nu wel een duidelijke kijk op het design van het toestel gekregen. Daarnaast werd duidelijk dat er een kick-stand op de Optimus 3D zal zitten.

Maandag om 11:00 uur zal de persconferentie waar de Optimus 3D aangekondigd wordt beginnen. Daar zullen wij uiteraard bij zijn en we zullen ook live verslag doen van die persconferentie. Daarvoor kun je je hier alvast inschrijven.

LG Optimus 3D promobabes

 

Bron: Mobilizujeme

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters