'LG Optimus One krijgt in mei Android 2.3-update'

LG India lijkt aangegeven te hebben dat het in mei de Android 2.3-update voor het budget-toestel Optimus One zal gaan uitbrengen. LG wist eerder al te melden dat de smartphone een update naar het nieuwe Android OS zal gaan krijgen.

Lg heeft in India aangegeven dat het binnen twee maanden tijd met een update voor de Optimus One zal komen. De Optimus One is de budget smartphone van LG die over interessante specificaties beschikt en een prima prijs/kwaliteit verhouding heeft, zo blijkt uit onze review.

Volgens LG zal de telefoon ergens in mei een update krijgen naar Android 2.3, maar dit is nog onderhevig aan eventuele veranderingen. De producent heeft nog niet bekendgemaakt welke vernieuwingen het toestel mee zal gaan krijgen rond die tijd, behalve het OS. De LG Optimus 2X Speed en Optimus Black zullen eveneens rond die tijd een update krijgen naar Android 2.3.

LG Optimus Black 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. prezzy -

    ik heb zelf de lg p 990 2x speed, en in t scherm about phone>software update staat onder volgende update de datum6 mei 2011. wellicht dat dit de voorlopige datum is?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters