LG Optimus Pad komt in juni en gaat 799 euro kosten

LG heeft bekend gemaakt dat de LG Optimus Pad vanaf juni verkrijgbaar zal zijn in Europa. De eerste tablet van de fabrikant moet 799 euro gaan kosten en hiervoor krijgt men een 3D-camera en een Nvidia Tegra 2-processor.

LG heeft in Frankrijk bekend gemaakt dat de LG Optimus Pad vanaf juni verkrijgbaar zal zijn. Volgens het Franse blog van de producent zal de tablet in Europa vanaf juni verkrijgbaar zijn en daarnaast is ook de prijs van de tablet bekend gemaakt. LG zal de tablet in een enkele variant op de markt gaan brengen die 799 euro moet gaan kosten.

Deze hoofdprijs is volgens de producent gerechtvaardigd aangezien het de eerste tablet is die beschikt over een 3D-camera. De 8.9-inch tablet is voorzien van een Nvidia Tegra 2-dualcore-processor die zijn werk op 1GHz doet. Daarnaast draait er Android 3 op de tablet en in combinatie met de camera en de processor kan deze in 1080p video’s opnemen met zijn twee camera’s aan de achterkant.

LG heeft de prijzen voor Nederland nog niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat de tablet in Nederland even duur zal zijn als in Frankrijk. LG laat wel weten dat de Optimus Black inmiddels in Nederland de verkoop is in gegaan. Deze Android-smartphone kost 399 euro. Onze video preview van de Optimus Tab kun je hieronder bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

iPad Pro

Dunnere schermranden: renders nieuwe 10.5-inch en 12.9-inch iPad Pro lees verder

Apple iPad Mini

Apple stopt met verkoop en ontwikkeling van iPad Mini lees verder

iPads

‘10.5-inch iPad Pro met dunne schermranden komt in juni’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters