LG Optimus Pad komt in juni en gaat 799 euro kosten

LG heeft bekend gemaakt dat de LG Optimus Pad vanaf juni verkrijgbaar zal zijn in Europa. De eerste tablet van de fabrikant moet 799 euro gaan kosten en hiervoor krijgt men een 3D-camera en een Nvidia Tegra 2-processor.

LG heeft in Frankrijk bekend gemaakt dat de LG Optimus Pad vanaf juni verkrijgbaar zal zijn. Volgens het Franse blog van de producent zal de tablet in Europa vanaf juni verkrijgbaar zijn en daarnaast is ook de prijs van de tablet bekend gemaakt. LG zal de tablet in een enkele variant op de markt gaan brengen die 799 euro moet gaan kosten.

Deze hoofdprijs is volgens de producent gerechtvaardigd aangezien het de eerste tablet is die beschikt over een 3D-camera. De 8.9-inch tablet is voorzien van een Nvidia Tegra 2-dualcore-processor die zijn werk op 1GHz doet. Daarnaast draait er Android 3 op de tablet en in combinatie met de camera en de processor kan deze in 1080p video’s opnemen met zijn twee camera’s aan de achterkant.

LG heeft de prijzen voor Nederland nog niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat de tablet in Nederland even duur zal zijn als in Frankrijk. LG laat wel weten dat de Optimus Black inmiddels in Nederland de verkoop is in gegaan. Deze Android-smartphone kost 399 euro. Onze video preview van de Optimus Tab kun je hieronder bekijken.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters