LG patenteert eigen stylus-pen

Het lijkt erop dat LG opnieuw een soort Note-versie uitbrengt van zijn vlaggenschip. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zijn eigen Stylus-pen gepatenteerd.

De LG G3 Stylus komt niet in Nederland op de markt

Dit schrijft My LG Phones. Vorig jaar bracht LG al de G3 Stylus uit, een spin-off van het vlaggenschip. Deze smartphone had niet echt indrukwekkende specificaties en kwam hier niet eens op de markt. Het lijkt erop dat LG ook van de G4 een Stylus uit wil brengen.

Deze gaat dan waarschijnlijk de LG G4 Stylus heten. Deze telefoon zou een HD-resolutie krijgen, terwijl LG voor de gewone G4 al schijnt te denken aan een 3K-scherm. Een HD-scherm is natuurlijk leuk, maar een Stylus is pas echt nodig op een scherm van 6 inch of groter.

Dan is een HD-display niet meer zo ontzettend denderend. Met de Stylus-pen zou het makkelijker zijn om bijvoorbeeld aantekeningen op het scherm van de smartphone te maken en om snel een notitie te tikken. Het biedt kortom net wat meer mogelijkheden dan je eigen vingers.

Het is nog onbekend wanneer LG de G4 Stylus op de markt zou willen brengen. Ook is het de vraag of LG de telefoon nu ook in het Westen in de verkoop doet. De G3 Stylus bleef beperkt tot de Aziatische markt, terwijl de G3 hier heel goed ontvangen werd.

LG presenteert waarschijnlijk eerst de G4. Dit zal het niet op het Mobile World Congress doen, maar waarschijnlijk daarna. Vorig jaar onthulde de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant de G3 eind mei. De haast is dus niet zo groot voor LG. De G3 was toen de eerste smartphone met een QHD-scherm die wereldwijd te koop was. QHD-displays zijn nu voor vlaggenschepen bijna een vereiste. LG lijkt er geen genoegen meer mee te nemen en zou dus werken aan een nog scherper 3K-scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

    " maar een Stylus is pas echt nodig op een scherm van 6 inch of groter."
    Dat is natuurlijk onzin. Het is net andersom: voor de kleinere schermen is de behoefte van een stylus groter. Bovendien is het type gebruiker die een stylus wilt een gebruiker die meer doet dan alleen appen of facebooken en dus niet gerelateerd aan de grote van het scherm maar aan het soort gebruik.

    Ik vind het iig leuk dat LG deze weg in slaat.

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters