LG plant comeback in smartphone markt

Ahn Seung-kwo, LG Electronics mobile business chief, heeft gesteld dat LG nog dit jaar sterk terug zal komen op de smartphone markt. Het Windows Phone 7 portfolio van LG zal indrukwekkend zijn, aldus de topman.

Ahn Seung-kwon, LG Electronics mobile business chi

De topman van LG Mobile heeft in een interview met een Zuid-Koreaanse krant gemeld dat het merk sterk terug zal komen in de smartphone markt. Volgens Ahn Seung-kwon, LG Electronics mobile business chief, zal de premium lijn van LG een flinke boost gaan krijgen richting het tweede helft van dit jaar. LG heeft het momenteel lastig in de markt aangezien het zich erg op de prepaid-telefoons heeft gericht maar die markt is wat afgeslankt in de afgelopen kwartalen. Hierdoor heeft de fabrikant in de gehele wereld zijn verkoop wat zien terug nemen mede doordat het te weinig smartphones in de markt heeft gezet. LG gaat hier echter verandering in brengen volgens Seung-kwon door zich de komende twee jaar vol op Windows Phone 7 te richten en Android. Volgens de fabrikant zullen de smartphones een flinke boost gaan krijgen en zullen de eerste sporen hiervan eind dit jaar al te zien zijn.

De topman ging niet verder in op welke telefoons de fabrikant zal gaan verwachten. Eerder was al duidelijk dat LG de premium introductie partner van Microsoft ging worden met Windows Phone 7. De eerste telefoons zullen dan ook rond oktober met dit OS van de productieband bij LG af gaan rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters