LG praat over de toekomst van de mobiele telefoon

LG heeft recentelijk een bijeenkomst gehouden in Londen, over haar Renoir. Hier kwamen ook verschillende zaken over de toekomst van de LG telefoons aan het licht, zo kwamen er zaken als 10 Megapixel telefoons en mobieltjes met HD video opname voorbij.

Tijdens een persbijeenkomst in Londen over de LG KC910 Renoir, heeft LG tevens een interview gegeven aan de site Pocket lint over de toekomstige GSM’s van het merk. In dit interview vertelde een woordvoerder van LG een aantal interessante zaken over onder andere de multimedia functies van toekomstige telefoons van het merk.

Ten eerste wist de woordvoerder te melden dat LG bezig is met telefoons met 10 megapixel camera’s. Hoewel dit natuurlijk allemaal erg voorspelbaar was, is het toch mooi dat er nu ook een bevestiging is door LG zelf. Naast het aantal megapixels kwamen ook minder voorspelbare zaken over de camera’s in mobiele telefoons die nu in ontwikkeling zijn naar voren. Onder andere kwam uit het interview nog naar voren, dat LG in de toekomst ook optische zoom in haar telefoons wil stoppen. Daarnaast waren er nog hints over High Definition video opname in toekomstige LG telefoons.

Op muziekaal gebied wist de site ook een leuk feit te melden. De Dolby technologie, die we voor het eerst zagen in de LG Renoir, zal namelijk verder uitgebreid en ook in andere toestellen geïmplementeerd worden. Verder is het niet uitgesloten dat LG na Nokia’s “Comes with music” en Sony Ericsson’s “Play now plus” met een eigen muziek service zal komen.

Als laatste kwam er nog naar boven uit het gesprek, dat de knappe koppen bij de R&D afdeling van LG bezig zijn met een techniek om de schermen van de touchscreen telefoons van het merk te beschermen tegen vette vlekken en ander vuil. Zo zouden de toestellen een touchscreen kunnen gebruiken, zonder erg vies te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters