'LG presenteert dit najaar een 'super premium phone''

LG is niet tevreden over de verkoopcijfers van vlaggenschip LG G4, en is momenteel achter de schermen bezig met een nieuwe smartphone die alles moet veranderen. Nog dit najaar moet een ‘super premium phone’ verschijnen die het kan opnemen tegen de Samsung Galaxy Note 5 en de Apple iPhone 6S.

LG G4 design leer
LG G4

Dat meldt de Aziatische uitgave ET News. LG vindt dat het niet hard genoeg loopt met de LG G4. Die telefoon legt het in de verkoop af tegen – vooral – de Samsung Galaxy S6. Door nog dit jaar een nieuwe superphone te presenteren, hopen de Koreanen het tij te keren. De nieuwe LG-telefoon moet het in de winkels kunnen opnemen tegen de OnePlus 2, iPhone 6S en Samsung Galaxy Note 5.

Voorts is door ET News vernomen dat er nog een aantal varianten op de LG G4 aan zit te komen. Ook dit worden premium telefoons, wellicht in verschillende formaten en nieuwe high-tech functies. Daarover is nog niets onthuld; het gaat momenteel alleen nog om de strategie die wordt gekozen in het artikel van ET News.

Dat artikel gaat verder over veranderingen bij televisies en koelkasten, en is dus voor smartphoneliefhebbers niet zo interessant. Het is nu de vraag of LG al tijdens de IFA in Berlijn, begin september, met wat nieuwe superphones op de proppen komt. De hete adem van Samsung en Apple lijkt LG ertoe te brengen om de nieuwe toestellen versneld op de markt te brengen.

Bron: ET News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Arnold Jansma -

    Voor de lancering van de G4 kondigde LG al dat er een premium smartphone zou komen. Verder denk ik dat de meeste consumenten geen 500/600 euro meer aan een smartphone willen spenderen.

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters