Meer details rondom kleinere versie LG G6 duiken op

De bekende tipster Evan Blass is weer bezig geweest. Deze keer heeft hij via zijn twitter account informatie over de kleinere versie van de LG G6. Onder andere maakt hij de naam van het mini toestel bekend. Deze zou gaan onder de naam LG Q6 en modelnummer M700.

LG mini me wordt LG Q6

Nieuws over een mini LG G6 dook voor het eerst een paar maanden geleden op in april. De informatie kwam via TechnoBuffalo, welke via een betrouwbare bron een intern LG document ouder ogen zij hebben gekregen. Vanwege de gevoelige aard van het document is deze helaas nooit online gepubliceerd. Met de TechnoBuffalo post werden ook enkele foto’s van de telefoon weergegeven.

LG Q6

Enkele 13 megapixel camera

Blass geef naast de naam van het toekomstige toestel ook enkele specificaties van de LG Q6 vrij. Zo zou de handset uitgerust zijn met 3GB RAM capaciteit en een enkele 13 megapixel camera aan de achterkant. Het mini toestel zou hiermee dus niet meedoen aan de dual camera beweging.

LG Q6

“Klein” 5.4 inch display

Hoewel het toestel geen dual camera setup krijgt, zou dit met het formaat wel mogelijk moeten zijn. Volgens eerdere berichten krijgt de Q6 namelijk een 5.4 inch display. Verder zou het toestel een screen-to-body ratio krijgen van 80% met de gebruikelijke schermverhouding van 18:9. Het feit dat een mini toestel wordt uitgerust met een 5.4 inch display geeft aan hoe de toestellen over de jaren heen zijn veranderd. Waar 5.4 inch nu klein is waren in 2010 toestellen met een 4.3 inch scherm al massaal.

LG Q6

FCC gecertificeerd

Als laatste laat Blass ook weten dat de LG G6 onlangs is goedgekeurd door de Federal Communications Commission (FCC). Dit onafhankelijk Amerikaanse overheidsorgaan is verantwoordelijk voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters