LG Renoir binnenkort ook in een roze uitvoering

LG heeft de LG Renoir in het roze aangekondigd, wat betekent dat dit toestel de Viewty gaat opvolgen qua kleurtjes. De roze Renoir is niet de originele KC910, maar de vernieuwde versie, genaamd KC910i.

LG Renoir roze

Hoewel de roze-hype allang over is, blijven de roze toestellen maar niet uit het straatbeeld verdwijnen. Van het gros van de populaire telefoons is een roze variant verkrijgbaar en LG doet hier zeker aan mee. Zo is de KU990 Viewty, die al wat ouder is maar toch populair blijft in het roze uitgerust en de KP500 Cookie had vanaf het begin al een roze variant. Nu is de Renoir ook in het roze aangekondigd, hoewel het niet de originele KC910 is die als roze toestel uitgebracht zal worden, maar de KC910i, die iets verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger. In de KC910i zit als grootste update een automatische lens-cover, tegenover de handmatig te bedienen lensbescherming van de KC910. Als tweede update is push-mail nu ook via Wi-Fi toegankelijk en het design van de achterkant van het toestel is iets veranderd.

De roze variant van de KC910i gaat de naam Tender Pink met zich meekrijgen en is vooralsnog alleen voor Engeland aangekondigd. De kans is echter groot dat de roze Renoir ook binnenkort in Nederland terecht zal komen, wanneer is echter nog niet bekend. We mogen zelfs aannemen dat er ook binnenkort een roze variant van de net nieuwe LG Arena zal opduiken, hoewel dat natuurlijk nog niet zeker is.

Bron: GSM Arena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters