LG Renoir en Samsung Pixon zijn nu al bestsellers

Onlangs kwamen de LG KC910 Renoir en Samsung M8800 Pixon in de winkels. Deze acht megapixel toestellen blijken nu al erg populair te zijn.

Volgens insiders in de telecom industrie zijn de LG KC910 Renoir en Samsung’s tegenhanger van dit toestel, de M8800 Pixon, erg populair. De toestellen liggen pas een weekje in de winkels maar zouden al erg vaak over de toonbank gegaan zijn. De Samsung Pixon zou zelfs op weg zijn haar voorganger, de F480 Touchwiz, te overtreffen in het aantal verkopen. Hoewel we verwachten dat dit met de LG Renoir en haar voorganger de Viewty ook zal gebeuren, heeft de bron daar niets over gezegd.

De LG KC910 Renoir en de Samsung M8800 Pixon lijken erg op elkaar en worden beiden gekenmerkt door het grote touchscreen en de acht megapixel camera die zij aan boord hebben. De toestellen zijn dan ook directe concurrenten van elkaar, hoewel de Samsung Pixon Wifi ondersteuning moet missen en de GPS ondersteuning alleen maar bruikbaar is voor geotagging. De Pixon hebben wij al even in handen gehad, maar we zullen het toestel niet reviewen. De Renoir zullen wij begin volgende week ontvangen om te reviewen, dus verwacht over ongeveer twee weken een review van dit toestel online.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters