LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist

LG leverde dit jaar een toptoestel af, de LG V30. Daarmee borduurde de fabrikant voort op het strakke design van de LG G6. Het premium toestel kreeg opvallend genoeg slechts een maand later al een upgrade, in de vorm van de LG V30+. Dat toestel was echter zeer beperkt beschikbaar. Maak kennis met de LG Signature Edition.

LG Signature Edition

Nu, twee maanden later, is er weer een nieuw model. De LG V30 kan zich prima meten met de Samsung Galaxy Note 8, Google Pixel 2 en OnePlus 5T. Toch krijgt het Koreaanse onderzoek minder aandacht dan de concurrentie. Dat komt vooral omdat de smartphones niet opvallen. Sneu, want met bijvoorbeeld de modulaire LG G5 deed het merk wel een goede poging.
LG signature Edition
Maar hoe val je dan op anno 2017? Volgens LG zijn premium en exclusieve smartphones blijkbaar het antwoord. Maak kennis met de LG Signature Edition. De V30-naam wordt geheel gedropt. De LG Signature Edition is het eerste toestel in een nieuwe serie aan luxe producten. Het idee is dat de Koreaanse fabrikant zijn populairste producten een luxe sausje geven, een subtiele upgrade.

Gerebrande LG V30 met kleine verschillen

Daarmee zet de Koreaanse fabrikant het toestel anders in de markt. De doorsnee consument zal niet doorhebben dat het simpelweg om de LG V30 gaat. Het enige verschil is dat de LG Signature Edition 6GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslaggeheugen heeft. Ook draait de luxe smartphone standaard op Android 8.0 Oreo. De ‘normale’ LG V30 draait nog op Nougat, al is de beta voor Oreo wel al beschikbaar.

Daarnaast graveert LG je naam op het toestel. Althans, als je het model kunt bemachtigen. Voorlopig wordt de LG Signature Edition namelijk alleen in Zuid-Korea uitgebracht. De oplage blijft bovendien aanvankelijk beperkt tot slechts 300 exemplaren. Een slimme strategie, of een wanhopige poging? Check hier onze review van de LG V30.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters