LG stapt voorlopig uit de tabletmarkt

LG heeft laten weten zich voorlopig alleen nog maar te richten op smartphones. Alle ontwikkelingen rondom tablets worden voorlopig gestaakt, aldus de fabrikant in een verklaring.

Volgens de verklaring van LG die is doorgesluisd aan Bloomberg ziet de fabrikant voorlopig weinig heil in tablets. Alle nieuwe ontwikkelingen rondom deze apparaten bij LG zijn voorlopig gestaakt. De fabrikant wil zich helemaal gaan storten op smartphones en op dat gebied flink gaan ontwikkelen. LG wil niet afgeleid worden van deze taak en aangezien het bedrijf tot nog toe niet succesvol was in de tabletmarkt, laat het deze links liggen.

LG weet eveneens te melden dat de nieuwe Surface-tablet van Microsoft geen impact zal hebben op producten van LG. LG meent dat deze tablets voorlopig geen concurrentie vormen. De fabrikant is druk bezig zich te profileren als een LTE-fabrikant aangezien LG de meeste patenten op dit gebied bezit en de grootste LTE-smartphone abrikant ter wereld is.

Aanstaande donderdag zal LG haar eerste quadcore-smartphone in Nederland gaan lanceren; de LG Optimus 4X HD. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn om het toestel te kunnen testen.

LG Optimus 4X HD 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

   Of het is een excuus , dat ze weten dat nu MS/SAMSUNG/APPle de rulers gaan worden qua tablets? Maar aan de smartphone sectie moeten ze echt hard gaan werken ja, en dan is het wel belangrijk dat ze zich daarop focussen

  iPhone X

  Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

  Oppo, dochterbedrijf van BBK

  BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

  headphone jack

  Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

  OnePlus 3

  OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

  Google Pixel 2

  Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

  Apple opladen

  Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters