LG stapt voorlopig uit de tabletmarkt

LG heeft laten weten zich voorlopig alleen nog maar te richten op smartphones. Alle ontwikkelingen rondom tablets worden voorlopig gestaakt, aldus de fabrikant in een verklaring.

Volgens de verklaring van LG die is doorgesluisd aan Bloomberg ziet de fabrikant voorlopig weinig heil in tablets. Alle nieuwe ontwikkelingen rondom deze apparaten bij LG zijn voorlopig gestaakt. De fabrikant wil zich helemaal gaan storten op smartphones en op dat gebied flink gaan ontwikkelen. LG wil niet afgeleid worden van deze taak en aangezien het bedrijf tot nog toe niet succesvol was in de tabletmarkt, laat het deze links liggen.

LG weet eveneens te melden dat de nieuwe Surface-tablet van Microsoft geen impact zal hebben op producten van LG. LG meent dat deze tablets voorlopig geen concurrentie vormen. De fabrikant is druk bezig zich te profileren als een LTE-fabrikant aangezien LG de meeste patenten op dit gebied bezit en de grootste LTE-smartphone abrikant ter wereld is.

Aanstaande donderdag zal LG haar eerste quadcore-smartphone in Nederland gaan lanceren; de LG Optimus 4X HD. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn om het toestel te kunnen testen.

LG Optimus 4X HD 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

   Of het is een excuus , dat ze weten dat nu MS/SAMSUNG/APPle de rulers gaan worden qua tablets? Maar aan de smartphone sectie moeten ze echt hard gaan werken ja, en dan is het wel belangrijk dat ze zich daarop focussen

  Apple apparaten

  Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

  iMessage

  Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

  Apple Watch 3

  WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

  Apple

  Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

  Whatsapp

  Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

  Google I/O 2017

  Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters