LG stapt voorlopig uit de tabletmarkt

LG heeft laten weten zich voorlopig alleen nog maar te richten op smartphones. Alle ontwikkelingen rondom tablets worden voorlopig gestaakt, aldus de fabrikant in een verklaring.

Volgens de verklaring van LG die is doorgesluisd aan Bloomberg ziet de fabrikant voorlopig weinig heil in tablets. Alle nieuwe ontwikkelingen rondom deze apparaten bij LG zijn voorlopig gestaakt. De fabrikant wil zich helemaal gaan storten op smartphones en op dat gebied flink gaan ontwikkelen. LG wil niet afgeleid worden van deze taak en aangezien het bedrijf tot nog toe niet succesvol was in de tabletmarkt, laat het deze links liggen.

LG weet eveneens te melden dat de nieuwe Surface-tablet van Microsoft geen impact zal hebben op producten van LG. LG meent dat deze tablets voorlopig geen concurrentie vormen. De fabrikant is druk bezig zich te profileren als een LTE-fabrikant aangezien LG de meeste patenten op dit gebied bezit en de grootste LTE-smartphone abrikant ter wereld is.

Aanstaande donderdag zal LG haar eerste quadcore-smartphone in Nederland gaan lanceren; de LG Optimus 4X HD. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn om het toestel te kunnen testen.

LG Optimus 4X HD 
tags:
  Samsung

  Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

  Xiaomi

  Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

  smartphones

  FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

  Google gebouw New York

  “Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

  Google logo gezicht

  Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

  Apple

  Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters