LG stapt voorlopig uit de tabletmarkt

LG heeft laten weten zich voorlopig alleen nog maar te richten op smartphones. Alle ontwikkelingen rondom tablets worden voorlopig gestaakt, aldus de fabrikant in een verklaring.

Volgens de verklaring van LG die is doorgesluisd aan Bloomberg ziet de fabrikant voorlopig weinig heil in tablets. Alle nieuwe ontwikkelingen rondom deze apparaten bij LG zijn voorlopig gestaakt. De fabrikant wil zich helemaal gaan storten op smartphones en op dat gebied flink gaan ontwikkelen. LG wil niet afgeleid worden van deze taak en aangezien het bedrijf tot nog toe niet succesvol was in de tabletmarkt, laat het deze links liggen.

LG weet eveneens te melden dat de nieuwe Surface-tablet van Microsoft geen impact zal hebben op producten van LG. LG meent dat deze tablets voorlopig geen concurrentie vormen. De fabrikant is druk bezig zich te profileren als een LTE-fabrikant aangezien LG de meeste patenten op dit gebied bezit en de grootste LTE-smartphone abrikant ter wereld is.

Aanstaande donderdag zal LG haar eerste quadcore-smartphone in Nederland gaan lanceren; de LG Optimus 4X HD. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn om het toestel te kunnen testen.

LG Optimus 4X HD 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

   Of het is een excuus , dat ze weten dat nu MS/SAMSUNG/APPle de rulers gaan worden qua tablets? Maar aan de smartphone sectie moeten ze echt hard gaan werken ja, en dan is het wel belangrijk dat ze zich daarop focussen

  HTC Google

  Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

  Huawei P10 koopwijzer

  Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

  Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

  Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

  Huawei

  Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

  Apple AR bril?

  Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

  iPhone 8

  Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters