LG start verkoop G2 mini in Nederland

LG is gestart met de verkoop van de G2 mini in Nederland. Het toestel krijgt een adviesprijs van 299 euro mee.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat het toestel nu breed verkrijgbaar is in Nederland. De smartphone, dat de kleinere variant moet voorstellen van de G2, beschikt over een 4.7″-scherm met een qHD-resolutie. Ook de overige specificaties zijn beduidend minder dan die van zijn grote broer, de G2. Zo is de quadcore-processor uitgerust met de tragere Snapdragon 400-core die geklokt is op 1.2GHz. Er is 1GB aan ram aanwezig en 8GB interne opslag. De telefoon beschikt wel over een 8-megapixelcamera en loopt gelijk al op Android 4.4 KitKat.

Het geheugen van de G2 mini kan wel uitgebreid worden volgens LG. Daarnaast kan het toestel ook overweg met alle Nederlandse netwerken op 4G. De fabrikant laat ook weten dat het toestel in het wit en in het zwart verkrijgbaar zal worden. De smartphone wordt ook uitgerust met een zogenaamde Knock Code. Door een patroon in te drukken kan de telefoon vrijgegeven worden door de gebruiker. Het toestel is per direct beschikbaar voor rond de 299 euro.

Onze hands-on met de LG G2 mini kun je hier vinden. Onze video hands-on is hier te zien.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaing met de LG G2 Mini 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Gwystyl -

  Auch… is 4.7" al mini tegenwoordig? Ik weet dat ik voor de aanschaf van de Galaxy S2 al aan het zuchten was dat die eigenlijk wel groot was (4.3" ). Nu ben ik inmiddels gewend aan de Galaxy S3, maar voor een nog groter toestel zal toch weer een psychologische grens overgestoken moeten worden….
  Wel erg jammer dat de hardware minder snel is (net als de mini's van Samsung en HTC). Ik zou eerder voor een kleiner en sneller toestel zoals de Sony Z1 compact gaan.

  1. Quasimodo -

   Ik denk dat je 'mini' meer als 'kleine variant van' moet lezen.
   Uiteraard heeft iedereen zijn eigen wensen. Dat de tendens 'groter' is, komt niet zomaar aanwaaien. Kennelijk vinden de meeste mensen dat prettiger. Ik zelf ben van 3.3", 4", 5" uiteindelijk bij 5.7" terecht gekomen. Voor mij is dat de grens, ietsje kleiner zou ik niet erg vinden waarbij 5" voor mij de ondergrens is.
   Ik zit regelmatig met het 4.5" toestel van mijn vriendin in mijn handen en komende van een 5.7" voelt dat echt als een beperking.

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters