LG start verkoop G2 mini in Nederland

LG is gestart met de verkoop van de G2 mini in Nederland. Het toestel krijgt een adviesprijs van 299 euro mee.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat het toestel nu breed verkrijgbaar is in Nederland. De smartphone, dat de kleinere variant moet voorstellen van de G2, beschikt over een 4.7″-scherm met een qHD-resolutie. Ook de overige specificaties zijn beduidend minder dan die van zijn grote broer, de G2. Zo is de quadcore-processor uitgerust met de tragere Snapdragon 400-core die geklokt is op 1.2GHz. Er is 1GB aan ram aanwezig en 8GB interne opslag. De telefoon beschikt wel over een 8-megapixelcamera en loopt gelijk al op Android 4.4 KitKat.

Het geheugen van de G2 mini kan wel uitgebreid worden volgens LG. Daarnaast kan het toestel ook overweg met alle Nederlandse netwerken op 4G. De fabrikant laat ook weten dat het toestel in het wit en in het zwart verkrijgbaar zal worden. De smartphone wordt ook uitgerust met een zogenaamde Knock Code. Door een patroon in te drukken kan de telefoon vrijgegeven worden door de gebruiker. Het toestel is per direct beschikbaar voor rond de 299 euro.

Onze hands-on met de LG G2 mini kun je hier vinden. Onze video hands-on is hier te zien.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Eerste ervaing met de LG G2 Mini 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Gwystyl -

  Auch… is 4.7" al mini tegenwoordig? Ik weet dat ik voor de aanschaf van de Galaxy S2 al aan het zuchten was dat die eigenlijk wel groot was (4.3" ). Nu ben ik inmiddels gewend aan de Galaxy S3, maar voor een nog groter toestel zal toch weer een psychologische grens overgestoken moeten worden….
  Wel erg jammer dat de hardware minder snel is (net als de mini's van Samsung en HTC). Ik zou eerder voor een kleiner en sneller toestel zoals de Sony Z1 compact gaan.

  1. Quasimodo -

   Ik denk dat je 'mini' meer als 'kleine variant van' moet lezen.
   Uiteraard heeft iedereen zijn eigen wensen. Dat de tendens 'groter' is, komt niet zomaar aanwaaien. Kennelijk vinden de meeste mensen dat prettiger. Ik zelf ben van 3.3", 4", 5" uiteindelijk bij 5.7" terecht gekomen. Voor mij is dat de grens, ietsje kleiner zou ik niet erg vinden waarbij 5" voor mij de ondergrens is.
   Ik zit regelmatig met het 4.5" toestel van mijn vriendin in mijn handen en komende van een 5.7" voelt dat echt als een beperking.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters