LG stelt de LG GC900 Viewty II officieel voor

LG heeft zojuist de opvolger aangekondigd van de LG Viewty genaamd de LG GC900 Viewty II. Het toestel beschikt over een 8-megapixelcamera met UMTS en HSDPA en natuurlijk een 3-inch touchscreen.

LG GC900 Viewty II

LG heeft vandaag via zijn blog in Duitsland eindelijk de nieuwe LG GC900 Viewty II voorgesteld aan het publiek. Het toestel is slechts 12,4 milimeter dik en beschikt daarnaast over een groot 3-inch touchscherm. Het toestel gaat door het leven als een Smart device aangezien het de vernieuwde S-Class-interface van LG gaat krijgen. Het vernieuwde toestel zal video’s kunnen opnemen in een resolutie van 720 x 480 pixels en zal daarnaast beschikken over UMTS, HSDPA en aGPS. LG wist er naast al dat moois ook nog een Wi-Fi-verbinding in te zetten waardoor het totaalplaatje erg compleet wordt. LG heeft ook de overeenkomst met Dolby music in stand gehouden door Dolby-Mobile in het toestel op te nemen waardoor het geluid moet klinken als nooit tevoren.

De prijzen en leverdatum zijn vooralsnog onbekend, waarschijnlijk zal later vandaag het Nederlandse persbericht volgen met meer informatie over deze onderwerpen. De verwachting is wel dat het toestel voor de zomer verkrijgbaar moet zijn.

LG Viewty Smart achterkant GC900

 

LG Viewty Smart GC900 voor achter

 

LG GC900 Viewty Smart voor

 

Bron: LG

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters