LG tekent opnieuw overeenkomt met Prada voor smartphone

Fabrikant LG heeft haar samenwerking met modehuis Prada nieuw leven in geblazen. De twee partijen zijn druk bezig om een nieuwe smartphone samen te ontwikkelen die begin 2012 op de markt zal komen.

De twee bedrijven hebben via een persbericht kenbaar gemaakt dat ze een nieuwe overeenkomst hebben gesloten. Volgens beide bedrijven zal uit de vernieuwde samenwerking een nieuwe smartphone rollen die de LG Prada 3.0 zal gaan heten. Het toestel moet in het eerste kwartaal van 2012 op de markt gaan komen. “De samenwerking tussen PRADA en LG stond altijd al in het teken van innovatie en uitgesproken kwaliteit qua stijl, design en baanbrekende technologie”, vertelt Patrizio Bertelli, CEO van de Prada Groep. “Beide merken delen die waarden en anticiperen of zetten zelfs trends op menig gebied. We zijn dan ook verheugd dat we opnieuw de krachten bundelen met LG voor de ontwikkeling van de nieuwste creatie in de mobiele communicatie.”

De nieuwe Prada-smartphone is al uitgelekt doordat de roadmap van LG op straat kwam te liggen. Volgens de roadmap krijgt het toestel een dualcore processor. Het scherm meet 4.3-inch in diameter en het toestel is slechts 8,8 millimeter dik. Er zit 16gb intern geheugen in en er staat Android 2.3 Gingerbread op. Het apparaat kan 21Mbps HSPA+ netwerken aan. De K2 krijgt een op Prada geïnspireerd design en dat moet ook echt te voelen zijn aan het apparaat.

LG en Prada

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters