LG tekent opnieuw overeenkomt met Prada voor smartphone

Fabrikant LG heeft haar samenwerking met modehuis Prada nieuw leven in geblazen. De twee partijen zijn druk bezig om een nieuwe smartphone samen te ontwikkelen die begin 2012 op de markt zal komen.

De twee bedrijven hebben via een persbericht kenbaar gemaakt dat ze een nieuwe overeenkomst hebben gesloten. Volgens beide bedrijven zal uit de vernieuwde samenwerking een nieuwe smartphone rollen die de LG Prada 3.0 zal gaan heten. Het toestel moet in het eerste kwartaal van 2012 op de markt gaan komen. “De samenwerking tussen PRADA en LG stond altijd al in het teken van innovatie en uitgesproken kwaliteit qua stijl, design en baanbrekende technologie”, vertelt Patrizio Bertelli, CEO van de Prada Groep. “Beide merken delen die waarden en anticiperen of zetten zelfs trends op menig gebied. We zijn dan ook verheugd dat we opnieuw de krachten bundelen met LG voor de ontwikkeling van de nieuwste creatie in de mobiele communicatie.”

De nieuwe Prada-smartphone is al uitgelekt doordat de roadmap van LG op straat kwam te liggen. Volgens de roadmap krijgt het toestel een dualcore processor. Het scherm meet 4.3-inch in diameter en het toestel is slechts 8,8 millimeter dik. Er zit 16gb intern geheugen in en er staat Android 2.3 Gingerbread op. Het apparaat kan 21Mbps HSPA+ netwerken aan. De K2 krijgt een op Prada geïnspireerd design en dat moet ook echt te voelen zijn aan het apparaat.

LG en Prada

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. steve-vanm -

    Hopelijk is deze beter dan zijn twee voorgangers, want wat waren die twee toestellen een ramp zeg. Moet wel zeggen dat de Prada2 beter was als de eerste, maar toch!!

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters