LG toont de LG BL20 Chocolate en de GW300 in verschillende kleurtjes

LG heeft tijdens de opening van haar nieuwe kantoor verschillende kleuren van de BL 20 en de GW300 tentoongesteld. Daarnaast liet de producent ons ook even spelen met haar nieuwe horloge-telefoon.

LG horlogetelefoon

Tijdens de opening van haar nieuwe kantoor in Amstelveen wist LG ook haar nieuwe showroom voor het publiek vrij te geven. In deze showroom laat LG voortaan al haar nieuwe producten zien aan de consumenten en de pers zodat iedereen ten allen tijden kan zien wat LG precies haar assortiment heeft momenteel. De producent had ook een nette telecom-stand ingericht waarop een paar leuke nieuwe artikelen te zien waren. Zo had de producent haar horloge-telefoon tentoongesteld waar we zelf even mee mochten spelen. Wat vooral opviel was dat het toestel opvallend snel was en dat het touchscreen prettig dienst deed. Zo kon je met relatief weinig moeite een smsje schrijven of een nummer bellen. Daarnaast zag het horloge er erg strak en verfijnd uit en de producent verwacht dan ook het horloge in beperkte oplages nog dit jaar op de markt te brengen.

Naast haar nieuwe horloge had LG ook de nog steeds onaangekondigde BL20 op de stand gezet. Deze keer wist de producent ons te verrassen met allemaal verschillende kleuren van het toestel. Tot nog toe kenden we alleen de zwart/rode-variant maar blijkbaar zal LG ook met een roze-variant gaan komen en met een paarse-variant. Tot slot had LG ook een grijs/zwarte-variant op de display staan zodat gesteld kan worden dat de nieuwe Chocolate-serie een kleurrijk bestaan tegemoet gaat. Alle modellen van het toestel waren werkend aanwezig en ook hier viel op dat de BL20 significant sneller aanvoelde dan de Christal. Het toestel oogde niet alleen strak maar je vloog letterlijk door het menu heen en duidelijk was dat LG haar S-Class UI had verbeterd. Uiteraard had de producent ook haar nieuwe vlaggenschip uitgestald maar daarmee mochten we al even spelen tijdens de IFA.

LG BL20 grijs

 

LG BL20 paars

 

LG BL20 roze

 

LG wall

 

LG GW300 roze

Naast de nieuwe Chocolate-serie telefoons wist LG ons ook te verrassen met de nieuwe GW300. Ook dit toestel zal in verschillende kleurtjes uitgebracht gaan worden en LG wist hierbij aan te tekenen dat het toestel zeer zeker niet onder de Viewty-lijn zal vallen. De GW300 moet de BlackBerry-variant gaan worden in het prepaid segment aangezien in dat segment inderdaad nog geen toestel aanwezig is met een volledig Qwerty-toetsenbord maakt LG een zeer goede kans. Wel moet hierbij aangetekend worden dat Samsung volgende week in Milaan haar nieuwe Corby-lijn zal gaan aankondigen waarmee de producent een geduchte concurrent zal neer zetten voor de GW300 genaamd de B3210. Naast de zwarte-variant van de GW300 zal LG ook met een blauwe, roze en met een grijze-variant op de markt gaan komen. Naar verwachting zal dit toestel in een prepaid-pakket geleverd gaan worden voor een prijs die rond de honderd euro zal gaan liggen.

Al deze nieuwe toestellen zullen de komende periode hun weg naar de winkels gaan vinden. Onduidelijk is nog wanneer LG de BL20 ook echt officieel zal gaan maken.

LG GW300 roze

 

LG GW300 blauw

 

LG GW300 grijs

 

LG wall

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters