LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU

Aan het begin van deze maand kondigde LG de V10 aan. Deze telefoon heeft high-end specificaties, twee beeldschermen en is daarmee LG’s nieuwste vlaggenschip. Later in kwartaal 4 zal de LG V10 beschikbaar worden in Europa.

LG heeft vandaag een persbericht gepubliceerd waar te zien is wanneer de LG V10 beschikbaar zal zijn. Zo vertelt het bericht dat de V10 spoedig beschikbaar is in de Verenigde Staten, China en Hongkong. Later in dit kwartaal komt de telefoon naar Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

De LG V10 heeft een aantal functies die de telefoon moeten onderscheiden van de concurrentie. Zo heeft de telefoon twee schermen, één 5,7-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels en een tweede kleiner 1,2-inch schermpje met een resolutie van 1040 x 160 pixels. Dit tweede schermpje zit boven het normale scherm geplaatst en kan onafhankelijk van het eerste scherm aan staan; hierop zijn notificaties, de tijd en mediaknoppen altijd te zien.

LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 7 
LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 8 

Een tweede speciale functie van de telefoon is dat het toestel twee voorcamera’s heeft. Beide camera’s kunnen foto’s nemen met een maximale resolutie van 5 megapixel. De ene camera heeft een groothoeklens waarmee je 120 graden zicht hebt, de andere een normale lens die een zicht van 80 graden heeft.

Onder de kap heeft de V10 een Snapdragon 808-processor, een 16-megapixel achtercamera met handmatige instellingen en optische beeldstabilisatie en 4GB werkgeheugen. Voor het opslaan van data is 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen aanwezig. Deze LG krijgt stroom van een accu met een capaciteit van 3000mAh. Fabrieks-af komt de V10 met Android 5.1.1, later zal de telefoon volgens LG geüpdate worden naar Android 6.0.

In de VS krijgt dit toestel een prijskaartje van 599 dollar. Wanneer het toestel later dit kwartaal naar Nederland komt, zal het Nederlandse prijskaartje bekend zijn.

LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 9 

Bron: LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters