LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU

Aan het begin van deze maand kondigde LG de V10 aan. Deze telefoon heeft high-end specificaties, twee beeldschermen en is daarmee LG’s nieuwste vlaggenschip. Later in kwartaal 4 zal de LG V10 beschikbaar worden in Europa.

LG heeft vandaag een persbericht gepubliceerd waar te zien is wanneer de LG V10 beschikbaar zal zijn. Zo vertelt het bericht dat de V10 spoedig beschikbaar is in de Verenigde Staten, China en Hongkong. Later in dit kwartaal komt de telefoon naar Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

De LG V10 heeft een aantal functies die de telefoon moeten onderscheiden van de concurrentie. Zo heeft de telefoon twee schermen, één 5,7-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels en een tweede kleiner 1,2-inch schermpje met een resolutie van 1040 x 160 pixels. Dit tweede schermpje zit boven het normale scherm geplaatst en kan onafhankelijk van het eerste scherm aan staan; hierop zijn notificaties, de tijd en mediaknoppen altijd te zien.

LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 7 
LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 8 

Een tweede speciale functie van de telefoon is dat het toestel twee voorcamera’s heeft. Beide camera’s kunnen foto’s nemen met een maximale resolutie van 5 megapixel. De ene camera heeft een groothoeklens waarmee je 120 graden zicht hebt, de andere een normale lens die een zicht van 80 graden heeft.

Onder de kap heeft de V10 een Snapdragon 808-processor, een 16-megapixel achtercamera met handmatige instellingen en optische beeldstabilisatie en 4GB werkgeheugen. Voor het opslaan van data is 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen aanwezig. Deze LG krijgt stroom van een accu met een capaciteit van 3000mAh. Fabrieks-af komt de V10 met Android 5.1.1, later zal de telefoon volgens LG geüpdate worden naar Android 6.0.

In de VS krijgt dit toestel een prijskaartje van 599 dollar. Wanneer het toestel later dit kwartaal naar Nederland komt, zal het Nederlandse prijskaartje bekend zijn.

LG V10 komt later dit kwartaal naar de EU lg v10 9 

Bron: LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters