Gelekte LG V20 renders onthullen dubbele camera en metalen behuizing

Het bekende Twitter-account @OnLeaks heeft renders gelekt van de LG V20, de opvolger van de populaire LG V10.

LG V20

LG bevestigde begin deze maand dat het op 6 september de opvolger van de unieke LG V10 aan gaat kondigen, de LG V20. Naast dat het nieuwe vlaggenschip perfect zou zijn voor multimedia heeft het Koreaanse bedrijf verder nog niks over het toestel bekend gemaakt. We hebben nu gelukkig een beter beeld van wat we kunnen verwachten, want gisteren heeft het bekende Twitter-account @OnLeaks verschillende gelekte renders van het toestel geplaatst.

LG V20

Metalen behuizing

Het eerste wat opvalt is dat de vermeende LG V20 een metalen behuizing en daarmee achterkant heeft, glad en strak. Dat zal een tegenvaller zijn voor de fans die opnieuw een uniek toestel zoals de LG V10 hadden verwacht. Het is echter een slimme zet van LG, zeker als het bedrijf al zijn hoop op de LG V20 moet vestigen na de tegenvallende verkopen van de LG G5. Een relatief standaard ontwerp zorgt er misschien voor dat je minder opvalt, maar heeft ook als gevolg dat je geen consumenten afschrikt.

LG V20LG V20LG V20

Dubbele camera

Zoals verwacht heeft de LGV20 net zoals zijn voorganger een tweede scherm boven het normale scherm. De dubbele camera aan de voorkant is dit keer afwezig, maar daar krijg je wel een dubbele camera aan de achterkant voor terug, met dual LED flash en laser auto focus. Door de positie van de vingerprintscanner heeft de achterkant van de V20 wat weg van de achterkant van de LG G5, het huidige vlaggenschip van het merk. Al met al hebben we te maken met een strak toestel.

Android Nougat

Naar verluidt maakt de LG V20 gebruik van de Snapdragon 820, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Volgens LG wordt de V20 ’s werelds eerste Android smartphone die al direct op Android Nougat draait. Dat is een opmerkelijke bewering, gezien Google op het punt staat om twee nieuwe Nexus modellen uit te brengen. Daarmee hebben we waarschijnlijk de grootste clue voor de mogelijke releasedatum van de Nexus Sailfish en Marlin.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters