‘LG brengt de waterdichte LG V20 S naar Europa’

Het lijkt erop dat de LG V20 uiteindelijk toch nog naar Europa komt, maar in een kleiner jasje. Dan hebben we het over de LG V20 S, een toestel dat ook nog eens waterdicht is.

LG V20 S

LG V20 SDe LG V20 is een interessant vlaggenschip, mede dankzij het tweede scherm. Helaas komt het Android toestel voorlopig niet naar Europa, waar we het met de LG G5 moeten doen. Daar komt wellicht in de komende maanden verandering in, want LG gaat naar verluidt een nieuwe variant van de LG V20 uitbrengen, de LG V20 S. Volgens bronnen van PhoneArena komt het toestel ook naar Europa.

Kleinere verpakking, zelfde specificaties

De LG V20 S is waarschijnlijk een toestel dat de Koreaanse smartphonefabrikant onlangs al uitbracht in Japan. Dan hebben we het over de LG isai Beat, ook bekend als de LG V34. Het toestel is qua uiterlijk vrijwel identiek aan de LG V20, maar heeft een kleiner scherm en minder opslaggeheugen. De LG V20 S heeft naar verwachting dus een kleiner 5.2-inch scherm en ‘maar’ 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Voor de rest is het toestel qua specificaties echter identiek aan de normale LG V20, inclusief het tweede scherm en de Snapdragon 820. Daarnaast heeft de nieuwe variant 4GB aan werkgeheugen en een 16MP camera aan de achterkant. De LG V20 S heeft zelfs een extraatje dat we bij de LG V20 moesten missen: waterdichtheid.

Europa

Houd er dus rekening mee dat het hier om de specificaties van het Japanse toestel gaat. Volgens betrouwbare bronnen zal LG de LG V34 dus als de LG V20 S naar Europa brengen. Het is een strategie waar LG bekend om staat. Het bedrijf brengt vaker varianten met lichte aanpassingen uit in andere markten. Bovendien wordt er vaak beweert dat Europese consumenten de voorkeur geven aan een kleiner scherm, dus wellicht weet de LG V20 S juist daardoor aan te slaan. De waterdichtheid is daarbij een welkom extraatje. Het is nog onduidelijk wanneer LG de LG V20 S uit zal gaan brengen. Neem dit gerucht in ieder geval met een korreltje zout tot we meer weten.

Bron: PhoneArena

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Edddd -

    Zou ik een Android toestel overwegen, dan zou ik deze wel wel willen, leuke feature lijkt me.

    (Ik stap echter niet meer af van Apple, na veel andere merken en besturingssystemen de afgelopen 20 jaar.)

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters