LG gaat in september de LG V20 onthullen

LG heeft vandaag middels een officieel persbericht bekend gemaakt dat de opvolger van de LG V10 in september onthuld zal gaan worden: de LG V20.

LG V20

LG heeft vandaag middels een persbericht bekend gemaakt dat het bedrijf in september de LG V20 uit zal gaan brengen, de opvolger van de LG V10. Volgens het persbericht zal het nieuwe vlaggenschip op Android 7.0 Nougat draaien, de nieuwste versie van het besturingssysteem dat Google naar verwachting begin augustus officieel uit zal brengen. Ook zal de V20 volgens LG de nieuwe standaard voor premium smartphones worden. Daarnaast hint het persbericht naar verbeterde multimedia mogelijkheden. Of het Koreaanse bedrijf daarmee naar virtual reality verwijst is niet duidelijk, maar de kans is groot dat we hier met een Google Daydream toestel te maken hebben.

Unieke specificaties

De LG V10 werd oktober vorig jaar aangekondigd. De smartphone viel op dankzij een premium ontwerp en een tweede scherm dat zich boven het normale scherm bevindt. Ook had de geprezen smartphone twee camera’s aan de voorkant en kon de V10 wel tegen een stootje. Volgens LG voldeed de smartphone namelijk aan militaire eisen qua bestendigheid. Geruchten wijzen erop dat de LG V20 deze unieke functies over neemt, met enkele nieuwe toevoegingen. Zo zou het toestel een groot scherm hebben met een resolutie van 1440 x 2560 en is het tweede scherm nu nu nog handiger geworden. Althans, als we de spaarzame geruchten moeten geloven.

LG V20
De LG V10

September

We gaan het allemaal in september ontdekken, maar een ding is duidelijk: LG heeft na de LG G5 echt een succesnummer nodig. Ondanks de innovatieve eigenschappen van de modulaire smartphone vielen de verkopen toch sterk tegen. Het zal echter lastig worden om indruk te gaan maken met de V20. Tegen die tijd heeft Samsung namelijk de Galaxy Note 7 al aangekondigd, en zal Apple op het punt staan om de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te gaan onthullen.

Bron: Droidlife

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters