Persuitnodiging toont onthullingsdatum LG V30

Binnenkort zal LG de opvolger van de LG V2o onthullen: de LG V30. Moeten we echt afscheid nemen van het tweede scherm, of heeft het toestel een uitschuifbaar scherm? Uit een gelekte uitnodiging blijkt wanneer we dat gaan ontdekken.

LG G6 wist indruk te maken

De LG G6 wist eerder dit jaar indruk te maken. De modulaire eigenschappen van de LG G5 werden helaas achtergelaten, maar dat leverde wel een verrassend capabel toestel op. Onder de motorkap ronkte niet de nieuwe Qualcomm Snapdragon 835, maar de oudere Snapdragon 821.

LG G6 review design LG G6 Pro
De LG G6

Daar merkte je tijdens het gebruik echter niks van. Dat laat maar weer zien hoe ver de smartphonemarkt gekomen is. De reclames van fabrikanten maken je wijs dat je de nieuwste smartphones nodig hebt, maar je merkt steeds minder van alle nieuwe extraatjes. Behalve dit jaar, want veel nieuwe toestellen hebben zeer dunne schermranden.

Op naar de LG V30

En welk toestel viel vorig jaar op door zijn scherm? Precies, de LG V20. Het opvallende high-end model had een tweede scherm, waarop je bijvoorbeeld altijd de tijd kon lezen. Nu is het bijna tijd voor de LG V30, de opvolger van de LG V20.

LG V30
Een LG V30 Prototype

Een aantal maanden geleden dook er een vermeend prototype van de Android smartphone op. Er was een uitschuifbaar tweede scherm te zien, dat ook gebruikt kon worden als toetsenbord. Met de LG V30 lijkt de Koreaanse fabrikant echter net zoals bij de LG G6 niet al te veel risico te willen nemen.

Onlangs gelekte informatie wijst er namelijk op dat LG toch het uitschuifbare scherm heeft geschrapt. Of gaat het toch om nepnieuws? Dat gaan we blijkbaar op 31 augustus ontdekken. De bekende lekker Evan Blass heeft namelijk een persuitnodiging voor een LG evenement in Berlijn op Twitter geplaatst.

LG V30

Even later ontvingen verschillende techsites de uitnodiging ook rechtstreeks via LG. De grote V maakt het overduidelijk: op 31 augustus zal de LG V30 worden onthuld. In Berlijn dus, waar een paar dagen ook de jaarlijkse grote techbeurs IFA van start zal gaan. Ter vergelijking: de LG V20 werd op 6 september onthuld.

Op naar Berlijn dus! Kan het 6-inch toestel rechtstreeks de strijd aan gaan met de Samsung Galaxy Note 8 en de Apple iPhone 8? We gaan het binnenkort allemaal ontdekken.

Bron: LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mceffert -

    V30 gaat de strijd aan met SG Note 8 ? De SG Note 8 gaat dit ongetwijfeld winnen omdat er op dit moment geen hostel te linden zal zijn die zijn please overstijgt.

    1. mceffert -

      Sorry voor de schrijf fouten in mijn eerste reactie. De verbeterde text: omdat er op dit moment geen toestel te vinden is die dit kan evenaren.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters