Persuitnodiging toont onthullingsdatum LG V30

Binnenkort zal LG de opvolger van de LG V2o onthullen: de LG V30. Moeten we echt afscheid nemen van het tweede scherm, of heeft het toestel een uitschuifbaar scherm? Uit een gelekte uitnodiging blijkt wanneer we dat gaan ontdekken.

LG G6 wist indruk te maken

De LG G6 wist eerder dit jaar indruk te maken. De modulaire eigenschappen van de LG G5 werden helaas achtergelaten, maar dat leverde wel een verrassend capabel toestel op. Onder de motorkap ronkte niet de nieuwe Qualcomm Snapdragon 835, maar de oudere Snapdragon 821.

LG G6 review design LG G6 Pro
De LG G6

Daar merkte je tijdens het gebruik echter niks van. Dat laat maar weer zien hoe ver de smartphonemarkt gekomen is. De reclames van fabrikanten maken je wijs dat je de nieuwste smartphones nodig hebt, maar je merkt steeds minder van alle nieuwe extraatjes. Behalve dit jaar, want veel nieuwe toestellen hebben zeer dunne schermranden.

Op naar de LG V30

En welk toestel viel vorig jaar op door zijn scherm? Precies, de LG V20. Het opvallende high-end model had een tweede scherm, waarop je bijvoorbeeld altijd de tijd kon lezen. Nu is het bijna tijd voor de LG V30, de opvolger van de LG V20.

LG V30
Een LG V30 Prototype

Een aantal maanden geleden dook er een vermeend prototype van de Android smartphone op. Er was een uitschuifbaar tweede scherm te zien, dat ook gebruikt kon worden als toetsenbord. Met de LG V30 lijkt de Koreaanse fabrikant echter net zoals bij de LG G6 niet al te veel risico te willen nemen.

Onlangs gelekte informatie wijst er namelijk op dat LG toch het uitschuifbare scherm heeft geschrapt. Of gaat het toch om nepnieuws? Dat gaan we blijkbaar op 31 augustus ontdekken. De bekende lekker Evan Blass heeft namelijk een persuitnodiging voor een LG evenement in Berlijn op Twitter geplaatst.

LG V30

Even later ontvingen verschillende techsites de uitnodiging ook rechtstreeks via LG. De grote V maakt het overduidelijk: op 31 augustus zal de LG V30 worden onthuld. In Berlijn dus, waar een paar dagen ook de jaarlijkse grote techbeurs IFA van start zal gaan. Ter vergelijking: de LG V20 werd op 6 september onthuld.

Op naar Berlijn dus! Kan het 6-inch toestel rechtstreeks de strijd aan gaan met de Samsung Galaxy Note 8 en de Apple iPhone 8? We gaan het binnenkort allemaal ontdekken.

Bron: LG

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters