LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien

Over ongeveer twee weken is het zover en zal LG de LG V30 officieel gaan onthullen. Voor tipsters betekent dit, dat er nog twee weken zijn om zoveel mogelijk informatie over het toestel te ontfutselen en bekend te maken. De goede oude Evan Blass doet hier uiteraard ook aan mee en kwam onlangs met een nieuwe foto voor gretige fans. De LG V30 is duidelijk een stuk meer geraffineerd geworden dan zijn voorgangers.

Metalen afwerking en minieme randen

Op Blass’s foto zien we het toestel van de voor- en achterkant en ook de zijkanten zijn in het beeld verwerkt. Gezegd moet worden dat de V30 er behoorlijk goed uitziet met minieme randen boven en onder het display. Van het display weten we dat het een 6 inch OLED scherm wordt met een beeldverhouding van 18:9. Aan de achterkant pronkt een dual camera setup in een metalen behuizing. Ook de zijkanten zijn met metaal afgewerkt en geven de smartphone een luxueus uiterlijk.

LG V30 Evan Blass Twitter

LG V30: het meest elegante toestel in de V-serie

Als we de V30 vergelijken met de LG V10 en V20, is het duidelijk dat LG af wil van het wat lompere uiterlijk en de V-serie wat strakker wil hebben. De LG V30 is het meeste elegante en verfijnde toestel in de V-lijn, maar moet zichzelf nog wel bewijzen. De V10 en 20 waren dan wel wat robuuster, maar kwamen ook met camera’s en audio prestaties die even robuust waren.

LG V30

Eerder dit jaar kwam LG al met de LG G6, waarmee de smartphonemaker al een gelikt toestel neerzette. We zijn benieuwd naar hoe de LG V30 presteert in vergelijking met de G6. Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten.

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters