LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien

Over ongeveer twee weken is het zover en zal LG de LG V30 officieel gaan onthullen. Voor tipsters betekent dit, dat er nog twee weken zijn om zoveel mogelijk informatie over het toestel te ontfutselen en bekend te maken. De goede oude Evan Blass doet hier uiteraard ook aan mee en kwam onlangs met een nieuwe foto voor gretige fans. De LG V30 is duidelijk een stuk meer geraffineerd geworden dan zijn voorgangers.

Metalen afwerking en minieme randen

Op Blass’s foto zien we het toestel van de voor- en achterkant en ook de zijkanten zijn in het beeld verwerkt. Gezegd moet worden dat de V30 er behoorlijk goed uitziet met minieme randen boven en onder het display. Van het display weten we dat het een 6 inch OLED scherm wordt met een beeldverhouding van 18:9. Aan de achterkant pronkt een dual camera setup in een metalen behuizing. Ook de zijkanten zijn met metaal afgewerkt en geven de smartphone een luxueus uiterlijk.

LG V30 Evan Blass Twitter

LG V30: het meest elegante toestel in de V-serie

Als we de V30 vergelijken met de LG V10 en V20, is het duidelijk dat LG af wil van het wat lompere uiterlijk en de V-serie wat strakker wil hebben. De LG V30 is het meeste elegante en verfijnde toestel in de V-lijn, maar moet zichzelf nog wel bewijzen. De V10 en 20 waren dan wel wat robuuster, maar kwamen ook met camera’s en audio prestaties die even robuust waren.

LG V30

Eerder dit jaar kwam LG al met de LG G6, waarmee de smartphonemaker al een gelikt toestel neerzette. We zijn benieuwd naar hoe de LG V30 presteert in vergelijking met de G6. Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters