Krijgt de LG V30 toch geen tweede scherm?

LG heeft in het verleden de reputatie gehad wat door te draven op het gebied van innovatie. Helaas bleek dat niet veel mensen hierop zaten te wachten en LG lijkt het dit jaar wat meer binnen de gebaande paden te houden. Met de LG G6 zette het bedrijf een goed toestel neer, dat zeker niet beschuldigd kan worden van onnodige extras. Ook de V lijn wordt wat uitgekleed. De aankomende LG V30 zou namelijk niet meer uitgerust zijn met een tweede scherm.

Secundair display geschrapt bij LG V30

De LG V lijn staat juist bekend om het tweede display boven het hoofdscherm. Dit kleine secundaire display wordt ingezet om de gebruiker te voorzien van dingen zoals snelkoppelingen en notificaties. Hoewel het op zich wel een handige feature was leek het toch niet helemaal aan te slaan. Om deze reden zou LG ervoor hebben gekozen het tweede display te schrappen bij de LG V30.

LG V20: LG V30 krijgt geen tweede scherm

Nieuw OLED display zou tweede scherm kunnen vervangen

De informatie over het tweede scherm zou door een betrouwbare bron gedeeld zijn met XDA Developers. Deze bron claimt ook dat LG voor de V30 gebruik zal maken van een OLED display. Het zou mogelijkerwijs kunnen dat LG het tweede scherm wel schrapt, maar alsnog de gebruikelijke informatie bovenaan het toestel zal blijven weergeven. Bij een OLED display is het namelijk mogelijk om de individuele pixels te beheren. Op deze manier blijft het LG V gevoel, maar wordt het op een meer efficiënte manier uitgevoerd.

LG heeft zelf nog geen officiële mededelingen gedaan over het onderwerp. Voorlopig blijft het dus bij speculatie en zou het bedrijf misschien wel hele andere plannen kunnen hebben.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters