‘LG V30 krijgt twee voorcamera’s’

De LG V20 is op moment van schrijven niet officieel in Europa verkrijgbaar. Toch was de LG V10 dat wel. Het is dus onbekend of de volgende telefoon in de V-lijn naar Nederland zal komen. Vandaag zijn er een paar geruchten opgedoken van het mogelijke nieuwe toestel van LG, de LG V30. Naar verluidt krijgt hij, net als de V10, twee voorcamera’s in plaats van één.

LG V30

LG V30 voorkantOnlangs is er een foto verschenen van de mogelijke voorkant van de LG V30. Hoewel de V10 twee camera’s aan de voorkant had en de LG V20 twee camera’s had aan de achterkant, is het mogelijk dat de V30 twee camera’s aan de voorkant én aan de achterkant krijgt. Hierdoor zal het toestel in totaal dus vier camera’s hebben. Hoewel er geruchten gingen dat LG toestellen met een tweede scherm niet meer gingen voortzetten, lijkt het erop dat dit toch niet zal gebeuren. Aan deze afbeelding te zien zit er een uitsnede voor een tweede scherm.

Onder de motorkap zullen we waarschijnlijk de Snapdragon 835-processor zien. BIj de G6 koos LG voor de Snapdragon 821-processor. Dit heeft het bedrijf gedaan omdat Samsung de processors produceerde, waarna het vermoedelijk de eerste lading heeft gereserveerd voor de Galaxy S8, die vandaag nog aangekondigd zal worden. Verder zal het toestel naar verluidt maar liefst 6GB aan werkgeheugen hebben. Ook zal de telefoon waarschijnlijk stof- en waterdicht zijn.

Momenteel is het ook nog niet duidelijk of LG de schermverhouding van de G6 zal voortzetten. De LG G6 heeft namelijk een 18:9 verhouding, wat de breedte van het toestel zeker ten goede komt. De LG G6 heeft een 5,7 inchscherm met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels.

Beschikbaarheid

Wanneer de LG V30 het daglicht zal zien, is op moment van schrijven nog onduidelijk. Ook weten we nog niet zeker hoeveel het toestel gaat kosten, al kunnen we uit gaan van een prijs dat gelijk staat aan die van de LG G6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters