Renders tonen LG V30 van alle kanten: Galaxy S8 killer?

Volgende maand zal LG naar verwachting de LG V30 onthullen, een 6-inch phablet met dunne schermranden. Maar krijgt het toestel net zoals zijn voorgangers een tweede scherm? Deze gelekte renders lijken daar een antwoord op te geven.

LG V30 komt eraan

LG brengt elk jaar twee high-end toestellen. Aan het begin van het jaar werd de LG G6 geïntroduceerd. Het toestel liet de modulaire eigenschappen van zijn voorganger achter zich, maar wist door de juiste timing te scoren. De Samsung Galaxy S8 werd namelijk uitgesteld. Daardoor kon de LG G6 indruk maken met zijn dunne schermranden, ondanks het feit dat er een oude chip onder de motorkap zat.

Later dit jaar wordt de LG V30 verwacht, de opvolger van de LG V20. De V-serie valt op door zijn tweede schermpje, boven het normale scherm. Het extra paneeltje kan bijvoorbeeld gebruikt worden om continu de tijd op te checken. Eerder dit jaar werden we verrast door gelekt prototype.

LG V30

De bekende lekker Evan Blass plaatste een aantal foto’s. De LG V30 had op die foto’s een uitschuifbaar tweede scherm, dat tevens als een toetsenbordje gebruikt kon worden. Helaas lijkt ook hier te gelden dat LG dit jaar geen risico’s wil nemen. Waar de G-serie afscheid nam van de modulariteit, moet de V-reeks afscheid nemen van het tweede scherm.

LG V30

Geen uitschuifbaar scherm meer

Het uitschuifbare scherm is namelijk nergens meer te bekennen op gelekte renders. De bekende lekker @OnLeaks heeft op basis van fabrieksbestanden een video van de LG V30 geproduceerd. Die bestanden worden gebruikt door fabrieken om exacte modellen te maken. Oftewel: de kans is groot dat de LG V30 er zo uit gaat zien, mits @OnLeaks het bij het rechte eind heeft.

De LG V30 heeft naar verwachting een 6-inch scherm, met extra dunne schermranden. Het resultaat is een toestel dat zowel aan de LG G6 als aan de Samsung Galaxy S8 doet denken. En ja, dat is zeker een compliment. Aan de achterkant treffen we een dubbele camera aan, in combinatie met een vingerafdrukscanner.

Aan de onderkant van het toestel zijn een USB Type-C port en een speaker grill te zien. Maak je geen zorgen, want het toestel heeft nog steeds een 3.5mm headphone jack, maar die zit aan de bovenkant van de LG V30. Ook wijzen geruchten erop dat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Naar verwachting zal LG zijn phablet op 31 augustus onthullen, vlak voor IFA 2017 van start gaat.

Bron: MySmartPriceOnLeaks

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters