Renders tonen LG V30 van alle kanten: Galaxy S8 killer?

Volgende maand zal LG naar verwachting de LG V30 onthullen, een 6-inch phablet met dunne schermranden. Maar krijgt het toestel net zoals zijn voorgangers een tweede scherm? Deze gelekte renders lijken daar een antwoord op te geven.

LG V30 komt eraan

LG brengt elk jaar twee high-end toestellen. Aan het begin van het jaar werd de LG G6 geïntroduceerd. Het toestel liet de modulaire eigenschappen van zijn voorganger achter zich, maar wist door de juiste timing te scoren. De Samsung Galaxy S8 werd namelijk uitgesteld. Daardoor kon de LG G6 indruk maken met zijn dunne schermranden, ondanks het feit dat er een oude chip onder de motorkap zat.

Later dit jaar wordt de LG V30 verwacht, de opvolger van de LG V20. De V-serie valt op door zijn tweede schermpje, boven het normale scherm. Het extra paneeltje kan bijvoorbeeld gebruikt worden om continu de tijd op te checken. Eerder dit jaar werden we verrast door gelekt prototype.

LG V30

De bekende lekker Evan Blass plaatste een aantal foto’s. De LG V30 had op die foto’s een uitschuifbaar tweede scherm, dat tevens als een toetsenbordje gebruikt kon worden. Helaas lijkt ook hier te gelden dat LG dit jaar geen risico’s wil nemen. Waar de G-serie afscheid nam van de modulariteit, moet de V-reeks afscheid nemen van het tweede scherm.

LG V30

Geen uitschuifbaar scherm meer

Het uitschuifbare scherm is namelijk nergens meer te bekennen op gelekte renders. De bekende lekker @OnLeaks heeft op basis van fabrieksbestanden een video van de LG V30 geproduceerd. Die bestanden worden gebruikt door fabrieken om exacte modellen te maken. Oftewel: de kans is groot dat de LG V30 er zo uit gaat zien, mits @OnLeaks het bij het rechte eind heeft.

De LG V30 heeft naar verwachting een 6-inch scherm, met extra dunne schermranden. Het resultaat is een toestel dat zowel aan de LG G6 als aan de Samsung Galaxy S8 doet denken. En ja, dat is zeker een compliment. Aan de achterkant treffen we een dubbele camera aan, in combinatie met een vingerafdrukscanner.

Aan de onderkant van het toestel zijn een USB Type-C port en een speaker grill te zien. Maak je geen zorgen, want het toestel heeft nog steeds een 3.5mm headphone jack, maar die zit aan de bovenkant van de LG V30. Ook wijzen geruchten erop dat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Naar verwachting zal LG zijn phablet op 31 augustus onthullen, vlak voor IFA 2017 van start gaat.

Bron: MySmartPriceOnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters