‘LG V30 krijgt waarschijnlijk wel Snapdragon 835’

LG nam in 2016 een paar opvallende beslissingen voor de LG G5 en V20 smartphones. Helaas werden deze beslissingen niet beloond en waren de verkoopcijfers matig. Volgens de berichten zou het bedrijf dit jaar daarom toch een meer traditionele weg inslaan. Voor dit jaar zijn de grote LG handsets de LG G6 en LG V30. De laatste speculaties schatten in dat waar de G6 geen Snapdragon 835 krijgt, de V30 hier wel mee uitgerust zal zijn.

Geen Snapdragon 835 voor LG G6

Volgende week zal het eindelijk zover zijn voor de LG G6. Tijdens het Mobile World Congress zal LG de nieuwe smartphone presenteren. Wat voor velen een grote teleurstelling is, is het ontbreken van de nieuwste Qualcomm chipset. Als schuldige wordt vooral gewezen naar Samsung. Het Zuid Koreaanse bedrijf maakte het onmogelijke voor andere smartphone bedrijven, de chip voor de lancering van de Galaxy S8 te bemachtigen. Hoewel LG graag de nieuwe processor had willen gebruiken, zou de vertraging niet opwegen tegen de voordelen van de chip. Volgens de berichten zou LG het hier niet bij laten zitten en later in het jaar met een ander toestel uitkomen, welke wel de Snapdragon 835 zal gebruiken. Dit zou de LG V30 moeten zijn.

LG V30 met Snapdragon 835 en 6GB RAM

Op de Chinese social media site Weibo wordt druk gespeculeerd over de specificaties van de LG V30. Het toestel zou inderdaad komen met de Snapdragon 835 en zou ook 6GB RAM capaciteit krijgen. Ook zou de telefoon uitgerust worden met een unieke camera setup. Zo zou niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant een dual camera setup krijgen.

Nog geen officiële informatie

Voorlopig zijn deze berichten nog niet officieel bevestigd. Naar verwachting zal binnen de komende paar maanden meer informatie worden vrijgegeven over het aankomende LG toestel.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters