‘LG V30 krijgt waarschijnlijk wel Snapdragon 835’

LG nam in 2016 een paar opvallende beslissingen voor de LG G5 en V20 smartphones. Helaas werden deze beslissingen niet beloond en waren de verkoopcijfers matig. Volgens de berichten zou het bedrijf dit jaar daarom toch een meer traditionele weg inslaan. Voor dit jaar zijn de grote LG handsets de LG G6 en LG V30. De laatste speculaties schatten in dat waar de G6 geen Snapdragon 835 krijgt, de V30 hier wel mee uitgerust zal zijn.

Geen Snapdragon 835 voor LG G6

Volgende week zal het eindelijk zover zijn voor de LG G6. Tijdens het Mobile World Congress zal LG de nieuwe smartphone presenteren. Wat voor velen een grote teleurstelling is, is het ontbreken van de nieuwste Qualcomm chipset. Als schuldige wordt vooral gewezen naar Samsung. Het Zuid Koreaanse bedrijf maakte het onmogelijke voor andere smartphone bedrijven, de chip voor de lancering van de Galaxy S8 te bemachtigen. Hoewel LG graag de nieuwe processor had willen gebruiken, zou de vertraging niet opwegen tegen de voordelen van de chip. Volgens de berichten zou LG het hier niet bij laten zitten en later in het jaar met een ander toestel uitkomen, welke wel de Snapdragon 835 zal gebruiken. Dit zou de LG V30 moeten zijn.

LG V30 met Snapdragon 835 en 6GB RAM

Op de Chinese social media site Weibo wordt druk gespeculeerd over de specificaties van de LG V30. Het toestel zou inderdaad komen met de Snapdragon 835 en zou ook 6GB RAM capaciteit krijgen. Ook zou de telefoon uitgerust worden met een unieke camera setup. Zo zou niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant een dual camera setup krijgen.

Nog geen officiële informatie

Voorlopig zijn deze berichten nog niet officieel bevestigd. Naar verwachting zal binnen de komende paar maanden meer informatie worden vrijgegeven over het aankomende LG toestel.

Bron: PhoneArena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters