Officiële persrenders LG V30 duiken op: naast de LG G6 en Galaxy S8

LG is begonnen met het teasen van de LG V30. Lekkers deden er meteen een schepje bovenop met een persrender van het toestel. Kan LG opvallen tussen de concurrentie?

LG V30 komt eraan: persrender gelekt

LG is begonnen met het teasen van de LG V30, de opvolger van de LG V20. De Koreaanse tak van het bedrijf verzond deze week een mail met nieuws over het 6-inch Plastic OLED FullVision scherm van het toestel, inclusief een teaser die de onderkant van het toestel toont.

LG V30

De LG V30 heeft een 6-inch scherm, maar is toch compacter dan de LGV20, een smartphone met een 5.7-inch scherm. Dat komt door de dunnere schermranden en de beeldverhouding van 18:9.

Oké, we weten nu dus hoe de onderkant van het scherm eruit ziet. Een paar uur later lekte er echter ook een vermeende persrender van het complete toestel. En ja hoor, de afbeelding komt precies overeen met de officiële teaser van de Koreaanse techgigant.

LG V30

31 augustus

Het scherm toont een bijzondere datum, 31 augustus. Dat is de dag voor IFA van start gaat, een jaarlijkse techbeurs die in Berlijn plaatsvindt. (Niet zo) toevallig is dat ook de datum waarop de LG V30 volgens bronnen binnen de industrie zal worden onthuld.

LG V30
De LG V30 naast LG G6 en Samsung Galaxy S8 Plus

De render toont de opvallend dunne schermranden. Er zitten geen knoppen op de voorkant van het toestel. Helaas is er ook geen tweede scherm te bekennen, een gimmick die de LG V20 zo opvallend maakte.

Daarmee verliest de LG V-serie dus zijn unieke karakter, maar in principe kan het tweede scherm ook softwarematig worden gerealiseerd. De gelekte persrender komt overigens exact overeen met de schets die de bekende lekker @OnLeaks eerder deze week deelde.

LG V30

Naar verwachting maakt de LG V30 gebruik van de Snapdragon 835. Dat is goed nieuws, want de LG G6 moest het nog met de Snapdragon 821 doen. Verder kun je rekenen op 6GB aan werkgeheugen en een Quad-DAC voor verbeterde audiokwaliteit. We zijn zeer benieuwd!

Bron: Android Pure

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters