LG vernieuwt het concept van verwisselbare covers met GB270

LG heeft een nieuw low-end telefoontje aangekondigd dat niet zozeer bijzonder is om zijn functies, maar wel omdat het toestel een volledig nieuwe vorm van verwisselbare covers heeft. De covers veranderen nu niet alleen de kleur, maar het gehele uiterlijk.

LG GB270

LG is niet alleen innovatief bezig in de hogere regionen van de markt met bijvoorbeeld de LG BL40 en zijn 21:9 scherm, maar ook in het low-end segment probeert LG zo veel mogelijk innovatie naar de markt te brengen. Zo ook met de nieuwe LG GB270, waarmee LG het hele concept van verwisselbare frontjes heeft vernieuwd. Het toestel heeft namelijk frontjes die niet alleen in kleur van elkaar verschillen, bij de GB270 kun je met een nieuw frontje de look van de telefoon aanpassen. Hoewel dit concept natuurlijk valt of staat met het assortiment aan frontjes, is het idee in ieder geval leuk en er zijn best uiteenlopende variaties beschikbaar, zoals op de foto hiernaast te zien is.

Afgezien van de frontjes is de GB270 allerminst speciaal, het toestel heeft low-end specificaties met onder andere een mp3-speler, FM-radio, VGA-camera, bluetooth-ondersteuning en een 128×160 display met een doorsnede van 2 inch. Waarschijnlijk zal het toestel nooit op de Nederlandse markt terechtkomen en is het alleen bedoeld voor ontwikkelingslanden, maar wie weet komt er nog eens een andere telefoon met hetzelfde concept van verwisselbare frontjes in Nederland terecht.

LG GB270 achterkant

 

Bron: Mobile Cowboys

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters