LG vertraagt mogelijk de introductie van de iPad

LG heeft te kennen gegeven dat het niet snel genoeg de touchscreens voor de Apple iPad kan produceren. Als gevolg hiervan moet Apple mogelijk de introductie van haar tablet uitstellen in verschillende landen.

Een LG topman heeft in een interview met The Wall Street Journal gemeld dat Apple momenteel zo veel schermen afneemt van de producent dat andere bedrijven daar onder te leiden hebben. Kwon Young-soo wist eerder deze week namelijk te melden dat Apple momenteel dusdanig veel schermen nodig heeft voor haar iPad dat LG andere afnemers moet weigeren omdat het niet voldoende productiecapaciteit heeft om aan de vraag te voldoen. Het leek er dan ook op dat LG pas over drie maanden ook weer andere afnemers kon gaan bedienen echter blijkt uit een nieuw interview dat het probleem zelfs wat ernstiger is voor Apple dan gedacht.

Volgens nieuwe berichten van LG is de vraag van Apple dermate exponentieel toegenomen dat de introductie van de iPad mogelijk opgeschort dient te worden voor verschillende landen aangezien LG het niet meer bij kan benen. LG overweegt nu op de productie speciaal voor de iPad op te gaan voeren echter verwacht de producent nog steeds tot september problemen met de leveringen aan Apple. Apple zelf heeft nog niet gereageerd op de problemen rondom de schermen voor haar iPad en zal op een latere datum bekend maken wanneer nieuwe landen aan de beurt zijn.

Apple iPad toucshcreen LG

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters