LG Viewty II op de gevoelige plaat gelegd

De LG Viewty II was al even bekend, met dank aan GSM Helpdesk die het toestel op een dealerevent spotte. Nu is er echter een foto van het toestel opgedoken.

LG GC900 Viewty II

De LG GC900 Viewty II lekte een aantal dagen geleden uit bij een dealerevent van LG hier in Nederland. Hetgeen nog ontbrak aan de lek was een mooie foto, die nu opgedoken is. Aan de foto is meteen te zien dat LG lekker aan het kopiëren geweest is van Samsung. Het design van het toestel lijkt namelijk verdacht veel op dat van de Samsung Omnia HD. Het toestel lijkt met een acht-megapixelcamera, GPS, Wi-Fi, een 3-inch touchscreen en zaken als slow-motion video erg veel op een redo van de LG Renoir. Het grootste verschil tussen de toestellen is dan ook de interface.

Bijzonder aan de Viewty II is de naamgeving van het toestel, de keuze voor de naam Viewty II is opmerkelijk. LG lijkt hiermee de weg van HTC in te slaan met het toekennen van een bekende naam plus een serienummer aan een toestel en lijkt van de naam Viewty een hele lijn te maken. Opvallend is echter dat LG als opvolger van de Viewty al de Renoir had en dit toestel te snel is voor een echte opvolger van de Renoir. Wellicht dat LG de naam Viewty weer nieuw leven in heeft willen blazen omdat dat toestel erg populair was en de verkopen van de Renoir wellicht wat lager dan verwacht zijn, hoewel dat pure speculatie is.

LG GC900 Viewty II

 

Bron: Justamp

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters