LG Viewty nu ook in het wit

Nieuwe kleurtjes zijn hip in telecom land. Dat Sony Ericsson en, in mindere maten, Samsung aan een kleuren gekte leiden, was al wel bekend. Het sterk opkomende merk LG raakt echter ook langzaam maar zeker besmet. Het zoveelste kleurtje voor de LG Viewty wordt binnenkort op de markt gezet.

Steeds meer merken beginnen van elk model dat ze hebben meer en meer kleuren op de markt te brengen. Dit is ook waarschijnlijk wel de makkelijkste manier om de levenscyclus van een mobiele telefoon wat te verlengen. Ook LG kan natuurlijk niet achterblijven met deze rage en begint ook veel toestellen in nieuwe kleuren uit te brengen. Het toppunt hierin is toch wel de LG Viewty, welke al in vijf kleuren verkrijgbaar was, krijgt er weer een nieuwe kleur bij. Nadat het toestel in de kleuren zwart, zilver, roze, paars en rood op de markt was gezet, is nu wit aan de beurt. We beginnen ons dan ook af te vragen wat de volgende kleur zal worden en hoeveel kleuren er nog zullen volgen voor dit toestel.

Over de verkrijgbaarheid in Nederland van dit toestel is nog niets bekend, maar wij verwachten dat het toestel binnen een maand wel in de (web) winkels zal liggen in ons kleine kikkerlandje.

viewty wit

 

Bron: Slashphone

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters