LG VX9600 wordt eerste LG-telefoon met modules

Hoewel het niet de eerste keer is dat we een telefoon met externe modules zien, is de LG VX9600 wel de eerste telefoon met de mogelijkheid om modules aan te sluiten van een bekend merk. Binnenkort in de winkels?

Een aantal maanden geleden al lekte er wat informatie uit over de LG VX9600 Versatile. Dit toestel moet een tablettelefoon zijn met een 3-inch touchscreen en andere niet zo bijzondere specificaties zoals een 2-megapixelcamera en GPS-ondersteuning. Wat echter wel bijzonder is aan het toestel, is dat het de eerste telefoon van een bekend telecommerk moet worden die de mogelijkheid biedt tot het aansluiten van verschillende modules. We zullen dit toestel hoogstwaarschijnlijk niet zien in Nederland, maar wellicht brengt LG hier later dit jaar een soortgelijk toestel uit. De geruchten beginnen nu eindelijk wat meer vorm te krijgen met een aantal spy-pics.

Het idee van de modules is niet helemaal nieuw voor de telecomwereld, op het Mobile World Congress van 2008 was ook al een toestel met verschillende aansluitbare modules te zien. De LG Versatile moet echter het eerste module-toestel worden van een bekende telefoonfabrikant. Door middel van de modules is de telefoon naar wens aan te passen, waardoor het een heel veelzijdig apparaat wordt. Ben je bijvoorbeeld een echte sms-freak, dan is het mogelijk om een QWERTY-toetsenbord aan het toestel te klikken. Is gamen meer iets voor jou? Dan kan je de LG VX9600 uitbreiden met een speciaal game-toetsenbord. Zo zijn er nog talloze modules voor het toestel en dus is er voor iedereen wel iets interessants bij.

LGVX9600 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters