Gelekte verpakking LG Watch Style onthult een simpel ontwerp

Er zijn foto’s opgedoken van de verpakking van de LG Watch Style, de eerste smartwatch met Android Wear 2.0. De foto’s onthullen een vrij simpel ontwerp.

LG Watch Style

Over een paar dagen, op 8 februari, zal LG naar verwachting twee nieuwe smartwatches onthullen. Dan hebben we het over de LG Watch Style en de LG Watch Sport. Naar verluidt draaien beide wearables op Android Wear 2.0, de grote update voor het besturingssysteem die Google op dezelfde dag zal lanceren. De smartwatches zijn in nauwe samenwerking met de zoekgigant ontwikkeld. Eind vorig jaar werd er zelfs verwacht dat het om Nexus smartwatches ging.

 Simpel ontwerp

Vandaag krijgen we alvast een voorproefje. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van de vermeende verpakking van de LG Watch Style. Het valt vooral op hoe gewoontjes het horloge eruit ziet, zeker voor een gadget met Style in de naam. Het ontwerp is vrij basic, met een enkele knop aan de zijkant. Het ligt maar net aan je persoonlijke voorkeur of je dat als een nadeel of een voordeel ziet. Men verwachtte misschien een ietwat luxueuzer ontwerp, maar je kunt ook juist het subtiele minimalistische doch smaakvolle ontwerp waarderen. Je kunt het uiterlijk immers zelf zo gek maken als je wil met een passend digitaal uurwerkje.

LG Watch Style LG Watch Style LG Watch Style LG Watch Style

Details

Verder onthult de verpakking dat de LG Watch Style vorige maand in Korea is geproduceerd. Daarnaast moeten we het qua specificaties vooral van de geruchten hebben. Naar verluidt heeft de Watch Style geen LTE, GPS of een hartslagmeter. Dat maakt het vermeende prijskaartje van $249 vrij pittig, zeker als de concurrentie ook horloges met Android Wear 2.0 gaat uitbrengen. Voor dergelijke conclusies zullen we echter de officiële aankondiging moeten afwachten. De LG Watch Style en de LG Watch Sport worden op 8 februari tijdens het lanceringsevenement van Android Wear 2.0 onthuld.

 

Bron: GSMArena

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters