'LG werkt aan een Nexus 4+ met betere processor'

Volgens diverse bronnen op internet is de levering van de LG Nexus 4 zo moeizaam omdat de Koreaanse fabrikant ze niet meer maakt. In plaats daarvan zou LG alweer bezig zijn met de opvolger van de Nexus 4, de Nexus 4+, met wat betere hardwarespecificaties.

Google Nexus 4 zwart

De Nexus 4 wordt in Nederland niet eens officieel geleverd door LG. Alleen via grijze import is het toestel tegen een flinke meerprijs te krijgen in ons land. In de landen waar het toestel wel officieel wordt verkocht, is het veelal uitverkocht. Klanten die het toestel van Google willen hebben staan machteloos; het is voortdurend onverkrijgbaar, ook via de Play Store.

Het verhaal gaat nu dat LG alweer bezig is met de opvolger van het succesvolle toestel. Binnenkort zou er een versie met een 2Ghz-quadcore processor het licht zien, wellicht net op tijd voor het Mobile World Congress in Barcelona eind februari. De theorie is nog maar een gerucht, en lijkt niet erg waarschijnlijk. Maar de tablet Nexus 7 is ook zeer kort na de lancering opgevolgd door een versie met betere hardwarespeficicaties, dus onmogelijk is het niet. Google zou volgens de geruchten ook eind februari een nieuwe Androidversie willen presenteren, Key Lime Pie, en dat wil de zoekgigant doen op een nieuw toestel. De Nexus 4+ dus.

Zo lang LG noch Google hier officieel iets over melden, moet dit gerucht echter met een paar korrels zout worden genomen, want zekerheid hierover is allerminst te geven op dit moment.

Bron: Pocketnow

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters