'LG werkt aan een Nexus 4+ met betere processor'

Volgens diverse bronnen op internet is de levering van de LG Nexus 4 zo moeizaam omdat de Koreaanse fabrikant ze niet meer maakt. In plaats daarvan zou LG alweer bezig zijn met de opvolger van de Nexus 4, de Nexus 4+, met wat betere hardwarespecificaties.

Google Nexus 4 zwart

De Nexus 4 wordt in Nederland niet eens officieel geleverd door LG. Alleen via grijze import is het toestel tegen een flinke meerprijs te krijgen in ons land. In de landen waar het toestel wel officieel wordt verkocht, is het veelal uitverkocht. Klanten die het toestel van Google willen hebben staan machteloos; het is voortdurend onverkrijgbaar, ook via de Play Store.

Het verhaal gaat nu dat LG alweer bezig is met de opvolger van het succesvolle toestel. Binnenkort zou er een versie met een 2Ghz-quadcore processor het licht zien, wellicht net op tijd voor het Mobile World Congress in Barcelona eind februari. De theorie is nog maar een gerucht, en lijkt niet erg waarschijnlijk. Maar de tablet Nexus 7 is ook zeer kort na de lancering opgevolgd door een versie met betere hardwarespeficicaties, dus onmogelijk is het niet. Google zou volgens de geruchten ook eind februari een nieuwe Androidversie willen presenteren, Key Lime Pie, en dat wil de zoekgigant doen op een nieuw toestel. De Nexus 4+ dus.

Zo lang LG noch Google hier officieel iets over melden, moet dit gerucht echter met een paar korrels zout worden genomen, want zekerheid hierover is allerminst te geven op dit moment.

Bron: Pocketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters