LG wil 2e producent zijn in 2012, heeft Prada 3 en nieuwe Black Label in de planning

In een gesprek met de Yonhap News Agency heeft LG verteld dat ze erop richten om 2e telefoonfabrikant te zijn in 2012, achter Nokia of Samsung. Verder kwam naar boven dat LG bezig is met een Prada 3, een nieuwe Black Label-telefoon en ook nog van plan is een lijn op te zetten die moet gaan concurreren met Vertu.

Ahn Seung-kwon LG

LG’s directeur van de mobiele divisie Ahn Seung-kwon heeft in een interview met de Yonhap News Agency een aantal interessante nieuwe feiten over LG onthuld. Allereerst vertelde Seung-kwon nog een keertje dat LG hard bezig is met het behalen van een wereldwijde nummer twee positie wat betreft marktaandeel in mobiele telefoons. Dat hadden we al eerder uit de mond van Ma Chang-min gehoord en het lijkt er dan ook op dat LG dit echt graag wil bereiken. De groei zou vooral moeten komen door de uitbreiding van het portfolio naar meer hoeken en het vergroten van het aantal smartphones in LG’s portfolio.

Op dat portfolio ging Seung-kwon ook nog wat verder in en dan vooral met de betrekking tot meer fashion-telefoons. Hij zei bijvoorbeeld dat LG bezig is met een derde versie van haar Prada-telefoon en vertelde daar ook bij gelukkig te zijn met de huidige lijn Prada-mobieltjes. Verder vertelde hij dat LG zal gaan uithalen naar Vertu, de Nokia Arte-lijn en de Motorola Aura met een eigen lijn van peperdure designtelefoons. Tot slot zal LG ook nog de aanval inzetten op Apple met haar iPhone later dit jaar, volgens Seung-kwon komt LG met een vernieuwde Black Label-lijn die de directe competitie aan moet gaan met de iPhone.

Bron: Mobile Choice UK

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters