LG zal definitief geen stand krijgen op het MWC 2010

Eind vorig jaar meldden wij het al, maar nu is het dan ook officieel: LG zal geen stand krijgen op het Mobile World Congress dit jaar. In het kader van een strategieverandering zal LG geen stand inhuren, maar wel aanwezig zijn met meetings en speeches van belangrijke mensen.

LG Logo

Eind vorig jaar kwamen wij met het bericht dat LG niet aanwezig zal zijn op het Mobile World Congress dit jaar. Het bedrijf zou wel een persconferentie houden in Barcelona half februari, maar geen stand hebben op de beursvloer van het MWC. Nu is de kogel officieel door de kerk en heeft de GSMA, de organisator van het MWC, bekendgemaakt dat LG inderdaad geen stand zal hebben op het Mobile World Congress 2010.

Volgens de GSMA heeft deze ontwikkeling te maken met een strategieverandering van LG die niet specifiek van toepassing is op het Mobile World Congress. Het zou een verandering in het algehele marketingbeleid van LG vertegenwoordigen. LG zal trouwens wel gewoon pers ontvangen tijdens het MWC en ook nieuwe toestellen aankondigen op 15 februari. Dit is ongeveer dezelfde constructie als Nokia zal hebben; ook de Finse producent zal niet aanwezig zijn met een stand in Barcelona.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters