LG zal volgend jaar 125 telefoons uitbrengen

LG is van plan wereldwijd maarliefst 125 verschillende telefoons uit te brengen in 2009. Dit aantal is erg groot en we zullen deze toestellen dan ook niet allemaal in Nederland zien.

Naar eigen zeggen zal LG volgend jaar 125 verschillende toestellen op de markt brengen. Dat wil zeggen dat de maker iets meer dan twee keer per week met een nieuw toestel zal komen. Natuurlijk zal LG niet al deze toestellen in Nederland uitbrengen, omdat dat wel heel veel zou zijn. De voornaamste reden voor dit grote getal is dat de maker voor vele providers en verschillende markten toestellen produceert. Chang Ma, Vice President marketing van LG, zei dan ook: “We have to work with different operators in different countries, we don’t think it’s a big number”. Of te wel hij vindt het helemaal niet zo’n groot aantal, omdat LG met verschillende operators in verschillende landen moet werken.

In Nederland zullen we ongeveer vijfentwintig tot dertig nieuwe LG toestellen zien volgend jaar. Volgens de site Pocket-lint heeft een woordvoerder van LG namelijk gezegd dat de roadmap van het merk voor 2009 nu 24 toestellen bevat. Dit aantal is voor het Verenigd Koninkrijk, maar er is geen groot verschil tussen de Engelse- en Nederlandse markt, waardoor we mogen aannemen dat dit aantal ongeveer even groot zal zijn.

lg_logo 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters