LG zoekt naar vijf originele Chocolate-telefoons

LG heeft de afgelopen twee weken een actie gehouden, het was naarstig op zoek naar vijf specifieke exemplaren van de oude LG KG800 Chocolate. De gelukkige eigenaar of vinder van één van deze toestellen zal beloond worden met $10.000 én een nieuwe LG BL40 New Chocolate.

LG Chocolate &10000 actie

Het is al even geleden dat LG zijn eerste Black Label-telefoon, de KG800 Chocolate, uitbracht en nu staat de opvolger in de wacht om de Nederlandse winkels te bereiken in de vorm van de BL40 New Chocolate, inmiddels het vierde Black Label-toestel. Om het nieuwe toestel wat meer aandacht te geven, of wie weet omdat LG echt op zoek is naar vijf specifieke KG800’s, werd de Chocolate-veteraan er nog één keertje bijgehaald. Met een wereldwijde actie is LG op zoek geweest naar vijf exemplaren van de KG800 Chocolate, waarvoor de producent maar liefst $10.000 per toestel over heeft. De eigenaar van één van deze vijf Chocolates krijgt niet alleen $10.000, maar mag ook nog eens zijn oude Chocolate inruilen voor een gloednieuwe LG BL40 New Chocolate.

De inzending is gisteravond laat gesloten en dat betekent dat we bijna te weten zullen komen waar deze actie nou eigenlijk op sloeg. We gaan ervan uit dat het een erg leuk bedachte wedstrijd is om de BL40 te introduceren aan de wereld, maar wie weet hebben de vijf toestellen wel echt iets speciaals en is LG echt naar die vijf telefoons op zoek. We zullen het waarschijnlijk binnen een week wel weten en wellicht krijgen we dan ook te horen of LG de vijf telefoons ook echt gevonden heeft, want het zou natuurlijk zomaar kunnen dat ze alle vijf al bij het recycle-centrum liggen.

LG KG800 Chocolate 

Bron: Gizmodo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      inderdaad, maar dat zal voor LG hoogstwaarschijnlijk niet zo'n probleem zijn. Wel veel publiciteit en het scheelt ze een aantal duizend dollars:P

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters