LG zou met superphone komen om Galaxy S III te beconcurreren

Terwijl veel mensen zitten te wachten op de Samsung Galaxy S III, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant, heeft LG al een concurrent in de coulissen staan. Met de D1L hoopt LG de concurrent af te troeven met hardware die zich kan meten met die van het aanstaande topproduct van Samsung.

Het bestaan van de D1L werd onthuld door een anonieme LG-medewerker. Hij heeft verder weinig details over de nieuwe superphone onthuld, maar wel wat. LG zou de high-end markt willen bestormen met een toestel dat loopt op een dualcore-processor, die zijn werk doet op 1,5 Ghz per kern. Voorts wordt gemeld dat de telefoon een 4,7 inch scherm met HD-resolutie op 720p krijgt.

Hiermee zijn de specificaties curieus genoeg iets minder dan die van de LG Optimus 4X HD, die afgelopen februari werd bekendgemaakt. Verder zijn er geen details over het nieuwe toestel bekend, behalve dat het op Android 4.0 Ice Cream Sandwich loopt. Aangezien de LG Optimus 4X HD pas na juni in winkels wordt verwacht, valt het nog te bezien of de D1L tijdig de winkels bereikt om de Samsung Galaxy S III af te troeven.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  Even uitleggen, in die bron – Softpedia – staat weer een link naar een Koreaanse krant waar de D1L een 'S III killer' wordt genoemd. Ik heb jullie eigenlijk niet met die link willen vervelen, maar [url=http://translate.google.com/translate?sl=ko&tl=nl&js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://www.ddaily.co.kr/news/news_view.php?uid=89513&act=url]hier[/url] is ie dan. Op veler verzoek blijkbaar :S

  1. Danijel -

   Prima dat hij gelijk heeft, maar als hij iets te klagen heeft dan hoeft dat niet onder elk artikel en mag hij ons mailen. De discussie gaat nu niet meer over de inhoud namelijk 🙂

  1. Sjaakie -

   De bron die ze hier boven aangeven (softpedia) staat niets over concurrent voor de SIII. En weet ook wel dat ze hier dingen verzinnen, niet objectief en neutraal artikelen schrijven, en dit wil ik alleen maar aangeven.

   Zo komen er helaas onwaarheden in de wereld in!!

   1. Danijel -

    Ok, dit is de laatste keer dat je ons basht over onze ruk artikelen etc etc etc. Als het je niet zint dan lees je ze niet en ga je naar een andere site, er zijn er genoeg in Nederland. De volgende bashende reactie op onze redactie die niet gefundeerd is verwijder ik.

 2. Sjaakie -

  Weet niet waar jij het vandaan haalt dat het een concurent voor de SIII gaat worden, terwijl er van de SIII nog niets met zekerheid bekend is, en in de bron waar je je artikeltje uit opmaakt schrijven ze toch duidelijk dat dit LG apparaat GEEN partij voor de SIII zal zijn. Dit is weer een mooi voorbeeld dat jij ergens wat leest en er zelf weer wat bij verzint.. De koptekst van dit artikel, is nergens op gebaseerd dan alleen jouw fantasie.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters