LG zou met superphone komen om Galaxy S III te beconcurreren

Terwijl veel mensen zitten te wachten op de Samsung Galaxy S III, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant, heeft LG al een concurrent in de coulissen staan. Met de D1L hoopt LG de concurrent af te troeven met hardware die zich kan meten met die van het aanstaande topproduct van Samsung.

Het bestaan van de D1L werd onthuld door een anonieme LG-medewerker. Hij heeft verder weinig details over de nieuwe superphone onthuld, maar wel wat. LG zou de high-end markt willen bestormen met een toestel dat loopt op een dualcore-processor, die zijn werk doet op 1,5 Ghz per kern. Voorts wordt gemeld dat de telefoon een 4,7 inch scherm met HD-resolutie op 720p krijgt.

Hiermee zijn de specificaties curieus genoeg iets minder dan die van de LG Optimus 4X HD, die afgelopen februari werd bekendgemaakt. Verder zijn er geen details over het nieuwe toestel bekend, behalve dat het op Android 4.0 Ice Cream Sandwich loopt. Aangezien de LG Optimus 4X HD pas na juni in winkels wordt verwacht, valt het nog te bezien of de D1L tijdig de winkels bereikt om de Samsung Galaxy S III af te troeven.

Bron: Softpedia

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters