LG zou met superphone komen om Galaxy S III te beconcurreren

Terwijl veel mensen zitten te wachten op de Samsung Galaxy S III, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant, heeft LG al een concurrent in de coulissen staan. Met de D1L hoopt LG de concurrent af te troeven met hardware die zich kan meten met die van het aanstaande topproduct van Samsung.

Het bestaan van de D1L werd onthuld door een anonieme LG-medewerker. Hij heeft verder weinig details over de nieuwe superphone onthuld, maar wel wat. LG zou de high-end markt willen bestormen met een toestel dat loopt op een dualcore-processor, die zijn werk doet op 1,5 Ghz per kern. Voorts wordt gemeld dat de telefoon een 4,7 inch scherm met HD-resolutie op 720p krijgt.

Hiermee zijn de specificaties curieus genoeg iets minder dan die van de LG Optimus 4X HD, die afgelopen februari werd bekendgemaakt. Verder zijn er geen details over het nieuwe toestel bekend, behalve dat het op Android 4.0 Ice Cream Sandwich loopt. Aangezien de LG Optimus 4X HD pas na juni in winkels wordt verwacht, valt het nog te bezien of de D1L tijdig de winkels bereikt om de Samsung Galaxy S III af te troeven.

Bron: Softpedia

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters