LG zou Nexus in productie hebben die erg op Samsung Galaxy Nexus lijkt

Android and Me beweert met een bron gesproken te hebben, die meldt met een nieuwe LG Nexus telefoon te hebben gespeeld. Foto’s heeft deze bron niet meegenomen, maar wel een uitgebreide beschrijving, waaruit blijkt dat de nieuwe LG Nexus verrassend genoeg erg op de Samsung Galaxy Nexus lijkt.

LG zou Nexus in productie hebben die erg op Samsung Galaxy Nexus lijkt lg

De beschrijving die de bron aan Android and Me heeft gegeven, nemen we hier vertaald over. ”Ik kan bevestigen dat de nieuwe Nexus op de LG Optimus is gebaseerd. De telefoon lijkt verrassend veel op de Galaxy Nexus en heeft geen scherpe hoeken zoals de LG Optimus-serie die we al kennen. De LG Nexus heeft een zilverkleurige ring rondom het toestel, zoals de iPhone 3G. Het scherm is even groot als dat van de Galaxy Nexus, maar veel helderder.”

”Ik kan niet zeggen of de LG Nexus groter was dan de Galaxy Nexus in de paar minuten die ik met de telefoon mocht spelen. Op de achterkant staat Nexus geschreven, net als op de achterkant van de Nexus 7, maar hier zit kleur in. De X is in vier kleuren. Ook staat er een LG-logo op de achterkant.”

De bron vertelt verder: ”Android 4.2 in zijn huidige vorm lijkt precies op versie 4.1.1 die we al kennen en waarderen. Er waren geen tabs op het homescreen te zien. Ik was verrast hoe vloeiend alles ging, vooral het afsluiten van apps en het wisselen tussen apps.” Voorts meldt de bron nog dat er diverse communicatie-apps op het toestel staan: Messenger, Gtalk, Voice en SMS.

De bron nam een foto mee die met het toestel is gemaakt. Die liet zien dat er een 8-megapixelcamera in het toestel zit. Echter, de Optimus G – het nieuwe vlaggenschip van LG – wordt in twee smaken uitgebracht, eentje met een 8- en een met een 13-megapixelcamera. Verwacht wordt dat de Nexusvariant van de Optimus G met de 13-megapixelcamera wordt uitgerust.

Zoals wij al eerder meldden, is het waarschijnlijk dat de nieuwe Nexus(sen) in november worden gepresenteerd door Google. Dat is de maand waarin de meeste Google-toestellen zijn gepresenteerd.

Bron: Android and Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei

Dit zijn de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro lees verder

OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters