'LG's derde Prada-telefoon krijgt Android'

Dat de Prada-lijn van LG niet zou stoppen na twee redelijk succesvolle toestellen was al bekend, maar nu is er een merkwaardig gerucht over de derde Prada-telefoon van LG naar buiten gekomen. Volgens de geruchten zou het toestel op Android gaan draaien, wat zeker niet gebruikelijk is voor een designtelefoon.

Prada III android

De Prada-lijn van LG is redelijk succesvol geweest en het was dan ook geen verrassing dat LG deze zomer bekendmaakte dat het bedrijf met een derde Prada-telefoon zou komen. Het gerucht dat nu over deze telefoon de ronde doet, is echter wel een verrassing. Het toestel zou namelijk uitgerust zijn met Google’s Android-platform. Hiermee volgt LG concurrent Samsung die zijn Armani-telefoon al uitrustte met Windows Mobile. De combinatie van een smartphone en een designtelefoon is echter nog steeds een beetje apart, waar je trouwens meer over kunt lezen in onze review van de Samsung B7620 die binnenkort online komt. Naast Android zou de nieuwe Prada-telefoon van LG ook een qwerty-toetsenbordje en een touchscreen krijgen.

Andere geruchten omtrent de nieuwe Prada-telefoon, vallen deels samen met de geruchten van gisteren dat Sprint samen met LG een Wimax-telefoon gaat aankondigen. Deze Prada-telefoon zou namelijk ook samen met Sprint aangekondigd gaan worden op de CES, wat ook de aanwezigheid van Brooke Shields op het event zou verklaren. Of de Prada III ook dezelfde telefoon is als het Wimax-toestel uit de geruchten van gisteren, is echter niet bekend. Het zou ook goed kunnen dat het hier om twee totaal verschillende toestellen gaat die op hetzelfde moment aangekondigd zullen worden.

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters