LG's nieuwe vlaggenschip de G4 laat zich van top tot teen zien

Een Franse website heeft afbeeldingen van de LG G4 naar buiten gebracht. Het toestel gaat in Nederland 599 euro kosten en zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn.

De foto’s van de LG G4 zijn via het Franse No Where Else naar buiten gebracht. De afbeeldingen laten een aangepast design zien voor het toestel. De smartphone krijgt net als de G Flex een curved scherm mee, zo is op de persafbeeldingen te zien. De achterkant is daarnaast ook aangepast, al lijkt het toestel wel wat dikker te gaan worden. Volgens de bron moeten de afmetingen van de LG G4 148,9 x 76,5 x 9,9 millimeter gaan worden.

De specificaties van de LG G4 zijn uiteraard high end. De smartphone krijgt een Qualcomm Snapdragon 810-processor mee en een 16-megapixelcamera. Ook zal er 3GB aan ram aanwezig zijn en 32GB opslaggeheugen. Het scherm zal rond de 5,3 inch groot zijn en een quad HD-resolutie mee gaan krijgen. Het scherm is wel gecurved en kan een beetje mee buigen.

All About Phones kan melden dat de LG G4 eind april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het toestel moet 599 euro gaan kosten, net als zijn voorganger. Daarmee zal LG het toestel een stuk goedkoper in de markt zetten dan HTC en Samsung met hun nieuwste vlaggenschepen.

LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jamie Paenen -

  Als dit de G4 wordt, zal deze niet de vervanger worden voor mijn G3. Wat een lelijk toestel zeg… Ik geef al niks om een gebogen scherm, de hoeken zijn te 'scherp', de camera steekt te ver uit en de knoppen op de achterkant zien er ook niet uit… Ik vind de afgeronde knoppen van de G3 veel en veel mooier…

  1. iRobot -

   In mijn ogen wijkt hij helemaal niet zo erg af van de G3. Hij is tenminste wel uitgerust met een SoC die QHD fatsoenlijk kan aansturen.

   1. Jamie Paenen -

    Daar heb je inderdaad gelijk in, ik vind vooral de knoppen erop achteruit gegaan. Ik vind ze bij de G4 nogal 'lomp' overkomen, bij de G3 waren ze wat compacter. Door het gebruik van deze vormgeving van de knoppen lijkt de G4 aan de achterkant nu meer op een G2 in plaats van een G3

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters