LG's nieuwe vlaggenschip de G4 laat zich van top tot teen zien

Een Franse website heeft afbeeldingen van de LG G4 naar buiten gebracht. Het toestel gaat in Nederland 599 euro kosten en zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn.

De foto’s van de LG G4 zijn via het Franse No Where Else naar buiten gebracht. De afbeeldingen laten een aangepast design zien voor het toestel. De smartphone krijgt net als de G Flex een curved scherm mee, zo is op de persafbeeldingen te zien. De achterkant is daarnaast ook aangepast, al lijkt het toestel wel wat dikker te gaan worden. Volgens de bron moeten de afmetingen van de LG G4 148,9 x 76,5 x 9,9 millimeter gaan worden.

De specificaties van de LG G4 zijn uiteraard high end. De smartphone krijgt een Qualcomm Snapdragon 810-processor mee en een 16-megapixelcamera. Ook zal er 3GB aan ram aanwezig zijn en 32GB opslaggeheugen. Het scherm zal rond de 5,3 inch groot zijn en een quad HD-resolutie mee gaan krijgen. Het scherm is wel gecurved en kan een beetje mee buigen.

All About Phones kan melden dat de LG G4 eind april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het toestel moet 599 euro gaan kosten, net als zijn voorganger. Daarmee zal LG het toestel een stuk goedkoper in de markt zetten dan HTC en Samsung met hun nieuwste vlaggenschepen.

LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters