LG's nieuwe vlaggenschip de G4 laat zich van top tot teen zien

Een Franse website heeft afbeeldingen van de LG G4 naar buiten gebracht. Het toestel gaat in Nederland 599 euro kosten en zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn.

De foto’s van de LG G4 zijn via het Franse No Where Else naar buiten gebracht. De afbeeldingen laten een aangepast design zien voor het toestel. De smartphone krijgt net als de G Flex een curved scherm mee, zo is op de persafbeeldingen te zien. De achterkant is daarnaast ook aangepast, al lijkt het toestel wel wat dikker te gaan worden. Volgens de bron moeten de afmetingen van de LG G4 148,9 x 76,5 x 9,9 millimeter gaan worden.

De specificaties van de LG G4 zijn uiteraard high end. De smartphone krijgt een Qualcomm Snapdragon 810-processor mee en een 16-megapixelcamera. Ook zal er 3GB aan ram aanwezig zijn en 32GB opslaggeheugen. Het scherm zal rond de 5,3 inch groot zijn en een quad HD-resolutie mee gaan krijgen. Het scherm is wel gecurved en kan een beetje mee buigen.

All About Phones kan melden dat de LG G4 eind april verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het toestel moet 599 euro gaan kosten, net als zijn voorganger. Daarmee zal LG het toestel een stuk goedkoper in de markt zetten dan HTC en Samsung met hun nieuwste vlaggenschepen.

LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 
LG G4 smartphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jamie Paenen -

  Als dit de G4 wordt, zal deze niet de vervanger worden voor mijn G3. Wat een lelijk toestel zeg… Ik geef al niks om een gebogen scherm, de hoeken zijn te 'scherp', de camera steekt te ver uit en de knoppen op de achterkant zien er ook niet uit… Ik vind de afgeronde knoppen van de G3 veel en veel mooier…

  1. iRobot -

   In mijn ogen wijkt hij helemaal niet zo erg af van de G3. Hij is tenminste wel uitgerust met een SoC die QHD fatsoenlijk kan aansturen.

   1. Jamie Paenen -

    Daar heb je inderdaad gelijk in, ik vind vooral de knoppen erop achteruit gegaan. Ik vind ze bij de G4 nogal 'lomp' overkomen, bij de G3 waren ze wat compacter. Door het gebruik van deze vormgeving van de knoppen lijkt de G4 aan de achterkant nu meer op een G2 in plaats van een G3

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters